tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Khamis, 16 Jun 2011

DEWAN RAKYAT KECOH ANGKARA SI PELAKON VIDEO SEX


DEWAN RAKYAT hari ini mula kecoh setelah kehadiran semula empat wakil rakyat yang digantung sebelum ini.Telatah kebudakan Timbalan Presiden PKR yang juga MP Gombak cuba menghalang jawapan dari diberikan oleh Timbalan Menteri Di Jabatan Perdana Menteri,Ahmad Maslan menimbulkan kekecohan sehinga kekerpingkat suka dikawal oleh Speaker Dewan Rakyat, Pandikar Amin Mulia.

Soalan asal tentang untung rugi FELDA daripada Ketua Pembangkang Anwar Ibrahim cuba dihalang untuk diberikan penerangan lanjut oleh Timbalan Menteri dan ini menimbulkan rasa tidak puas hati penyokong-penyokong kerajaan atas tindakan provokasi yang dibuat oleh wakil-wakil pembangkang termasuklah MP Shah Alam,Khalid Samad.

MP Sri Gading,Mohamad Aziz memohon Speaker dewan Rakyat untuk terus memberikan laluan kepada Timbalan Menteri untuk menjawab sepenuhnya kerana ianya melibatkan kepentingan rakyat namun dalam masa yang sama wakil pembangkang terus menyerang Ahmad Maslan sehingga ke satu peringkat Sepaker mengingatkan tentang Peraturan Mesyuarat dewan Rakyat yang harus mereka semua patuhi.

Selama ini Dewan Rakyat bersidang agak tenang namun dengan kehadiran semula MP yang telah tamat penggantungan selama enam bulan,saki baki Dewan Rakyat yang sedang bersidang ini dijangka akan terus mengundang kekecohan demi kekecohan.

Pedmbangkang terus mahu memberikan persepsi atau imej yang buruk terhadap pentadbiran FELDA dan mereka menghalang Ahmad Maslan memberikan jawapan kepada permasalahn yang mereka timbulkan bukan sahaja di dalam Dewan rakyat tetapi FELDA telah dicerca dalam setiap ceramah-ceramah politik mereka.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH