tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Ahad, 31 Oktober 2010

GALAS:PAS GAGAL TADBIR KELANTAN DENGAN BAIK

Kalau betul la MB Kelantan yang di ketuai oleh Nik Aziz berjaya mentadbir negeri Kelantan maka tidak akan terdengarlah masaalah rakyat yang sejak sekian lama mahukan pembangunan yang terbaik.Sudah 20 tahun Pas memerentah tapi Kelantan masih di takuk yang mundur.

Banyaknya permintaan penduduk setempat supaya jalan-jalan kecil di kawasan perumahan di sekitar Gua Musang dibaik pulih membuktikan kerajaan Pas Kelantan gagal menangani isu itu, kata Menteri Kerja Raya Datuk Shaziman Abu Mansor.

Katanya, kementerian bersimpati dan berjanji akan membantu menangani permasalahan itu walaupun sebenarnya tugasan mengurus jalan-jalan taman adalah di bawah bidang kuasa kerajaan negeri.

"Saya menerima banyak permintaan daripada wakil penduduk di Gua Musang terutama di kawasan Dewan Undangan Negeri (DUN) Galas membabitkan permohonan baik pulih jalan-jalan kecil di taman-taman termasuk di Taman Wangi,” katanya kepada pemberita selepas membuat tinjauan ke Taman Wangi di sini sempena lawatan kerja ke Gua Musang hari ini.

Beliau yang juga anggota Majlis Tertinggi UMNO berkata, kegagalan tersebut membuktikan ketidakmampuan kerajaan negeri untuk menangani isu itu sedangkan setakat September lalu kerajaan Barisan Nasional (BN) telah membelanjakan kira-kira RM370 juta menerusi Rancangan Malaysia Ke-Sembilan (RMK9) khusus untuk projek infrastruktur di Kelantan.

INI MENUNJUKAN KERAJAAN KELANTAN YANG DITERAJUI OLEH NIK AZIZ GAGAL UNTUK MEMAJUKAN KELANTAN....MAKA DENGAN KEMUNDURAN KELANTAN MAKA RAMAILAH ANAK2 MUDA LARI KELUAR DARI KELANTAN UNTUK MENCARI REZEKI....

Tiada ulasan:

Catat Komen

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH