tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Jumaat, 29 Oktober 2010

GALAS:PAS BAKAL TERKUBUR DI GALAS ANGKARA PEMIMIPIN SENDIRIPas akan terkubur di Galas angkara sikap pemimpin Pas yang terang terang bersengkongkol dengan Dap yang jelas ingin menghancurkan orang melayu sebagai mana yang di lakukan Dap di Pulau Pinang.Walau dimana orang melayu berpijak,Melayu tetap melayu.

Apa yang berlaku didalam Pas sekarang adalah angkara keinginan Nik Aziz untuk berkuasa tapi Pas sentiasa di anak tirikan oleh 2 Pakatan DAP dan PKR.Pas hanya menjadi kuda tungganggang kedua dua parti itu untuk mencapai cita cita mereka.Ini di akui sendiri oleh Zulkifli Nordin yang mendakwa DAP dan PKR membuat perjanjian sulit di luar pengetahuan PAS untuk memberi kuasa kepada DAP memerintah di tiga negeri sekiranya pakatan pembangkang berjaya menawan Putrajaya pada pilihan raya umum ke-13.

Pas sebenarnya telah banyak melukakan perasaan orang melayu bila Pas merelakan KM PP melakukan apa sahaja terhadap orang melayu sehingga orang melayu di halau dari tanah mereka.Apakah Pas masih tidak membuka mata atas sikap zalim rakan mereka keatas orang melayu.Jadi di kesempatan inilah nanti rakyat di Galas akan menunjukan jalan kehancuran pada Pas yang telah bekerjasama dengan DAP dalam menghalau orang melayu dari tanah mereka.

Pas tentu merasa selesa bila orang cina di Galas akan memberikan sokongan pada Pas tapi Pas lupa yang Orang melayu sudah jijik dengan lakonan pemimpin Pas yang bermuka muka.Dari apa yang diterima dari maklum balas dari rakyat Galas BN sudah menerima maklum balas positif daripada pengundi di kawasan Dewan Undangan Negeri (DUN) Galas termasuk pada kalangan mereka yang membuat undi protes pada pilihan raya umum lepas.Gambaran positif juga diterima daripada kalangan pengundi muda. Sambutan positif golongan muda ini mungkin ada kaitan dengan calon BN Abdul Aziz Yusoff yang sebelum ini merupakan Pengerusi Belia 4B Gua Musang atau lebih dikenali sebagai ”Aziz Limau” dan terkenal dalam memperjuangkan golongan itu tanpa mengira kaum.Ini merupakan satu momentum yang baik kerana dia (Abdul Aziz) merupakan seorang calon yang memahami citarasa orang muda sebab telah lama menjadi aktivis belia di peringkat akar umbi.

Berlainan dengan calon Pas yang bukan anak jati Galas.Apakah pengundi di Galas sedia menerima pemimpin yang tidak tahu kemahuan anak jati di Galas.Kerana itulah pengundi di Galas tidak mahu anak Galas sendiri disingkirkan dari menjadi wakil mereka bagi menyuarakan masaalah mereka nanti.Mereka pengundi di Galas tidak mahu lagi segala apa yang di sudah di rancang kerajaan Pusat akan terhenti.

MARILAH SAMA SAMA KITA FIKIRKAN APA YANG SUDAH PAS LAKUKAN DALAM MEMAJUKAN GALAS.....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH