tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Isnin, 2 November 2009

ANWAR NIZAR HARAM JADAH:TIADA PILIHANRAYA BARU DI PERAK

Pilihan raya baru tidak mungkin berlaku di Perak kerana kerajaan yang diterajui Barisan Nasional (BN) sekarang sudah disahkan mahkamah dan mendapat mandat daripada rakyat.Walaupun pelbagai cara dilakukan oleh pihak pembangkang bagi mendesak pilihan raya diadakan semula di Perak ia tidak akan berlaku melainkan ianya akan diadakan bersama pilihanraya umum ke 13 nanti.Jadi janganlah pihak pembangkang terutama si Nizar melakukan kerja bodoh dengan mendesak rakyat dan Sultan bagi mengadakan pilihanraya yang baru.

Kerana sudah hilang kuasa dan pengaruh pembangkang cuba membuat berbagai kerja gila dengan mengadakan sidang Dun bawah pokok,mengadakan sidang sendiri dalam sidang Dun yang baru lalu dan paling lucu Nizar sanggup mengikut bangsa lain dengan mengadakan mogok lapar.Inilah manusia yang paling tidak mahu berterima kasih dengan Sultan yang melantiknya sebagai MB Perak sedangkan kalau mengikut kelayakan Nizar tak layak menduduki kerusi MB kerana kerusi Pas tidak mampu untuk melayakan Nizar diangkat sebagai MB,tapi dengan kuasa yang ada pada sultan,Sultan telah melantik Nizar sebagai MB .Tapi kerana gilakan kuasa Nizar tidak dapat mentadbir dengan baik bila banyak keputusan yang dibuatnya menguntungkan pihak Dap sahaja dan ini telah meragukan rakyat dimana rakyat berpendapat Nizar hanya menjadi boneka pada Dap.

Jadi jangan haraplah yang kerajaan tidak akan tunduk dengan desakan pembangkang yang memang gilakan kuasa.Bila kuasa ditangan Nizar hanya mengikut kata Dap sedangkan sebagai MB Nizar perlu mengikut kehendak rakyat.Sekarang negeri Perak cukup tenang dan maju dibawah pentadbiran kerajaan BN dan inilah yang rakyat mahukan dimana rakyat didahulukan pencapaian diutamakan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH