tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Selasa, 3 November 2009

ANWAR NIZAR PELIWAT TEGAR:WAN AZIZAH LAYAK TERIMA ANUGERAH PELAKON TERBAIK

Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datin Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail layak menerima 'anugerah pelakon terbaik' kerana menggunakan skrip sama selama 12 tahun untuk melindungi suaminya, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Bekas rakan karib Anwar, Datuk S. Nallakaruppan berkata, ramai orang percaya dengan 'lakonan' Azizah dalam tempoh yang panjang tetapi persoalannya berapa lama beliau hendak 'berlakon' untuk suaminya.

Menurutnya, Azizah sepatutnya memberi penjelasan berhubung persoalan moral yang menyelubungi Anwar seperti yang disarankan oleh bekas Ketua Angkatan Muda PKR, Ezam Mohd. Noor baru-baru ini.

''Azizah perlu memberitahu orang ramai tentang apa sebenarnya yang berlaku.

''Azizah juga perlu menyatakan kebenaran dan mengikut apa yang diperkatakan Ezam sekiranya beliau benar-benar jujur kepada Tuhan dan rakyat,'' katanya kepada Utusan Malaysia di sini hari ini.

Beliau mengulas kenyataan Ezam yang mencabar Azizah menjawab persoalan moral terhadap Anwar yang dibangkitkan Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Pelabuhan Klang, Badrul Hisham Abdullah sehingga menjadi punca beliau keluar parti.

Mengulas lanjut, Nallakaruppan yang mengakui mengenali bekas Timbalan Perdana Menteri itu dari luar dan dalam berkata:

''Saya mencabar Anwar supaya tidak menyorok di belakang Azizah dan mendiamkan diri kerana tindakan itu mengatasi lakonan Allahyarham Tan Sri P. Ramlee.''

Nallakaruppan juga menasihati Azizah mengikut apa yang dicadangkan oleh Ezam kerana sebagai presiden parti, beliau bertanggungjawab melakukan sesuatu.

Tiada ulasan:

Catat Komen

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH