tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Isnin, 9 November 2009

ANWAR NIZAR KUTU BERAHAK:ANWAR TAKUT BAYANG BAYANG SENDIRI

Datuk Seri Anwar Ibrahim memberi kata dua kepada pemimpin dan ahli Parti Keadilan Rakyat (PKR) sama ada setia atau keluar parti jika tidak mematuhi dasar ditetapkan.Sejak akhir akhir ini makin ramai pemimpin Pkr yang sudah tahu siapa sebenarnya Anwar Ibrahim dan telah keluar beramai ramaidari parti Pkr yang selama ini Anwar perkudakan mereka.Mungkin selama ini Anwar berjaya mempergunakan ramai pemimpin Pkr sehingga mereka tidak dapat membezakan baik busuknya orang yang bernama Anwar Ibrahim.

Siapa yang tidak tahu yang Anwar adalah seorang yang mahu orang lain ikut naluri hatinya.Anwar mahu pemimpin Pkr adalah pemimpin yang bersih tapi Anwar sendiri sudah disaluti dengan berbagai bagai skandal yang mengaibkan.Apakah layak Anwar diangkat sebagai seorang pemimpin yang boleh membawa negara ini kejayaan sedangkan diri Anwar sendiri disaluti dengan dosa dosa yang tidak mungkin dimaafkan oleh seorang yang bernama manusia.

Siapa Anwar ingin bercakap soal dasar sedangkan semasa didalam kerajaan BN Anwar banyak tidak mengikuti dasar dasar yang telah ditetapkan oleh PM ketika itu Tun Mahathir.Kalau negara ini mengikut nafsu Anwar ketika itu negara ini sudah tentu akan menanggung beban hutang yang akan ditanggung oleh rakyat jika tidak dengan kebijaksanaan Tun Mahathir yang menolak pinjaman dari IMF.

Anwar sebenarnya tidak layak dipanggil seorang pemimpin dan gelaran yang selayaknya dipanggil pada Anwar adalah ALJUBURI....Sudah berapa kali Anwar dihadapkan kemahkamah sejak dari zaman Tun Lagi soal peribadinya yang sangat menjijikan rakyat.Jadi adalah tidak layak untuk Anwar bercakap soal setia kerana Anwar sendiri tidak setia dengan Umno ketika itu yang mana kemasukan Anwar kedalam Umno hanyalah untuk kepentingan dirinya sahaja.

Begitu jugalah sekarang dalam parti Keadilan Rakyat dimana Anwar menguasai semuanya hingga setiap cadangan atau idea dari orang lain tidak akan diterima oleh Anwar.Sememangnya Anwar hanya layak dipanggil sebagai seorang pemimpin yang hanya pandai menabur janji tapi tidak akan menunaikannya.Kerana itulah ramai pemimpin Pkr diperingkat negeri ramai yang meninggalkan Pkr hanya kerana selama ini mereka merasakan telah diperbodohkan oleh Anwar selama ini.

Dulu Anwar ingin menghancurkan Umno dan tidak mustahil dimasa akan datang Anwar akan menghapuskan pemimpin pemimpin Pas yang tidak sehaluan dengannya demi mencapai cita cita politiknya.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH