tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Rabu, 18 November 2009

ANWAR NIZAR KAKI XXXX:PERKEMBANGAN TERKINI KES DR ASRIPerkembangan terkini kes bekas Mufti Perlis, Dr. Mohd. Asri Zainul Abidin yang akan dihadapkan ke Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur pagi ini atas dakwaan memberi ceramah tanpa tauliah.

DR ASRI MENGAKU TIDAK BERSALAH:

Bekas Mufti Perlis, Dr. Mohd Asri Zainul Abidin mengaku tidak bersalah atas dakwaan memberi ceramah tanpa tauliah dan dan minta dibicarakan.Beliau dihadapkan ke Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur, pagi ini.

8.20 pagi - Mohd Asri tiba di perkarangan mahkamah bersama bekas Menteri Besar Perlis, Datuk Seri Shahidan Kassim dengan diiringi seramai kira-kira 100 orang penyokong termasuklah yang datang dari Perlis. Difahamkan lebih ramai penyokong bekas Mufti Perlis itu akan akan hadir.

Pengacara popular, Azwan Ali adalah antara selebriti yang turut turun padang memberikan sokongan kepada Mohd Asri. Turut kelihatan adalah peguam-peguam Mohd Asri.

9.55 pagi - Mohd Asri masuk ke mahkamah diiringi beberapa peguam yang diketuai oleh Kamar Ainiah. Keadaan di dalam dan luar mahkamah sesak dengan pihak media dan para penyokong Mohd Asri.

Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur di sini hari ini menangguhkan kes Dr. Mohd. Asri Zainul Abidin ke 5 Januari depan dan jaminan terhadap bekas Mufti Perlis itu ditetapkan sebanyak RM3,000 dengan dua penjamin. Antara penjamin beliau ialah bekas Menteri Besar Perlis, Datuk Seri Shahidan Kassim.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH