tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Jumaat, 11 Jun 2010

PAS AKUI TAK MAMPU LAKSANA UNDANG UNDANG ISLAM

Pas sebenarnya mampu untuk laksanakan undang undang Islam tapi oleh kerana Pas hanya mendengar nasihat dari DAP maka semua apa yang Pas rancangkan selama ini di tolak ketepi hanya kerana Pas terlalu mendengar nasihat dari DAP.Ini diakui sendiri oleh President Pas.Yang peliknya Pas cuba menyalahkan kegagalannya melaksanakan undang undang Islam kerana mendapat tekanan dari kerajaan BN.

Kegagalan sendiri cuba di persalahkan kepada kerajaan BN dan ini menunjukkan yang Pas tidak ada kemampuan untuk melaksanakan undang undang Islam.Sebenarnya Pas berkemampuan untuk melaksanakan semua ini tapi kerana Pas takut kehilangan sokongan dari DAP maka Pas sanggup menolak semua perancangan nya semata mata untuk menjaga hati orang kapir yang menyokongnya.Pas hanya pentingkan sokongan dari melaksanakan undang undang Islam.

PAS yang berjaya memerintah Kelantan, pernah di Terengganu dan Perak, dan terkini memimpin kerajaan di Kedah di samping menyertai kerajaan campuran di Selangor dan Pulau Pinang telah mencuba sedaya upaya melaksanakan Islam mengikut bidang kuasa kerajaan negeri.Tapi sebagaimana yang kita ketahui walaupun Pas ada kuasa tapi kuasa Pas sebenarnya di kawal oleh Dap.Kerana itulah Pas tidak termampu mengawal apa yang terjadi di Selangor.Di Selangor segala kemungkaran sudah menjadi jadi tanpa kawalan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH

Windows Live Messenger