tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Jumaat, 13 Februari 2009

JANGAN BIADAP-TITAH SULTAN SELANGOR

Jangan biadab - titah Sultan Selangor

13/02/2009 7:20pm

KLANG 13 Feb. - Sultan Selangor Sultan Sharafuddin Idris Shah Alhaj hari ini melahirkan perasaan amat kecewa dengan apa yang baginda sifatkan sebagai gelagat biadab terhadap Sultan Perak Sultan Azlan Shah berhubung pelantikan kerajaan baru negeri Perak baru-baru ini.

“Perkembangan politik, peristiwa demonstrasi jalanan serta pertelingkahan antara pelbagai pihak, bersabit dengan pelantikan baru kerajaan negeri Perak baru-baru ini, yang sehingga membawa kepada gelagat biadab terhadap Sultan Perak, Sultan Azlan Shah, amat mendukacitakan dan mengecewakan Beta” titah daginda dalam satu kenyataan akhbar khas yang dikeluarkan dari Istana Alam Shah di sini. - Bernama


CATATAN:

SIAPA YANG MAKAN CILI DIA LAH YANG TERASA PEDASNYA.RAKYAT SAMBUT BAIK AKAN TITAH SULTAN SELANGOR AGAR PEMIMPIN PEMIMPIN YANG TELAH DAN SENGAJA MENCEMAR AKAN INSTITUSI RAJA RAJA MELAYU DIBERI PERINGATAN AGAR TIDAK AKAN BERLAKU LAGI PENGHINAAN TERHADAP SULTAN PERAK.


SESUNGUHNYA SUARA SULTAN SELANGOR ITU ADALAH SUARA SELURUH RAJA RAJA MELAYU YANG MEMBERI INGATAN AGAR TIDAK LAGI ADA SUARA SUARA YANG DIANGAP MENDERHAKA PADA RAJA RAJA MELAYU.


QRANG ORANG MELAYU MERASA TERHINA AKAN KEBIADAPAN SEGELINTIR AHLI AHLI POLITIK YANG TIDAK TAHU MENGHORMATI INSTITUSI RAJA RAJA .INI TERMASUK LAH JUGA PEMIMIPIN PEMIMIPIN MELAYU YANG SANGGUP BERSENGKONGKOL DENGAN PETUALANG PETUALANG BANGSA YANG INGIN MELIHAT INSTITUSI RAJA RAJA INI HANCUR.

IBARAT PEPATAH MELAYU TERLAJAK PERAHU BOLEH DIUNDUR TERLAJAK KATA PADAH AKIBAT NYA DAN JANGANN LAH MARAHKAN NYAMUK KELAMBU DIBAKAR.
Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH

Windows Live Messenger