tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Ahad, 8 Februari 2009

KARPAL DESAK ANWAR LETAK JAWATAN

Pengerusi dap karpal singh telah meminta dato seri anwar ibrahim meletak jawatan dari memimpin parti keadilan dan pakatan rakyat kerana anwar lah yang telah memulakan adengan lompat melompat dalam parti.

Ini kerana segala percaturan politik anwar umpama senjata yang ingin menikam rakan2 pakatan yang lain.Karpal singh juga menempelak lim kit siang dan lim guan eng kerana sama2 terlibat dalam kemelut lompat melompat ini yang ingin anwar mulakan.

kekalutan antara parti pembangkang semakin ketara dengan nizar menyatakan yang beliau tidak terlibat dalam kes karpal yang akan menyaman sultan perak.

Sebenarnya pakatan pembangkang telah melepaskan peluang keemasan terbaik untuk meyakin kan rakyat yang pakatan rakyat adalah satu kerajaan yang mampu untuk menampilkan imej parti yang meyakinkan seluruh rakyat perak.

Sesunguhnya pakatan hanya menyerlahkan perhimpunan yang akan membawa kepada rusuhan kaum.Sepatut nya tindakan2 pakatan ini boleh dan wajar diambil tindakan yang keras seperti di kenakan sekatan tahanan ISA kerana telah mencetuskan ancaman yang akan membawa kepada rusuhan kaum.Tahanan ISA juga harus dikenakan juga pada yang telah cuba untuk menghasut rakyat agar membenci dan menderhaka pada sultan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH

Windows Live Messenger