tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Selasa, 27 Oktober 2009

ANWAR NIZAR BANGSA=T:PAS TIDAK AKAN KELUAR PAKATAN SELAGI NIK AZIZ ADA DALAM PAS

Pas sebenarnya sudah lama mahu keluar dari Pakatan Rakyat kerana pemimpin Pas terutama Haji hadi tahu siapa sebenarnya Anwar Ibrahim.Tapi kerana Nik Aziz berkeras yang Pas harus berkerjasama dengan Pkr Dan Dap Maka Haji Hadi tidak dapat berbuat apa apa dan terpaksalah Haji Hadi bergerak dalam keadaan senyap.Sesungguhnya semasa pemilihan Pas yang lalu sudah terjawab yang kumpulan erdogan yang memang penyokong kuat Anwar Ibrahim telah ditolak oleh seluruh perwakilan Pas dimana tiada satu pun kumpulan Erdogan yang menag jawatan penting dalam Pas.

Kerana takut pengaruhnya akan hilang maka Nik Aziz tidak ada pilihan lain selain membuat satu tindakan yang dianggap keterlaluan dengan mencadangkan satu EGM agar dapat beliau menyingkirkan musuh musuh politiknya dari dalam Pas sendiri.Itulah niat Nik Aziz yang sebenarnya.Kerana kata kata nya sudah tidak lagi mendapat perhatian ahli ahli Pas sendiri maka Nik Aziz perlu melakukan sesuatu agar musuh politiknya ini dapat disingkirkan melalui satu mesyuarat khas sedangkan Nik aziz tahu semasa pemilihan Pas dahulu ramai orang Nik Aziz tewas ditangan orang Haji Hadi.

Kerana itulah Pas tidak akan keluar dari Pakatan rakyat kerana Nik Aziz adalah penyokong kuat Anwar Ibrahim sedangkan Haji Hadi sudah tahu siapa sebenarnya Anwar Ibrahim.Pas hanya akan keluar dari Pakatan Rakyat bila Nik Aziz tidak lagi berada dalam kepimpinan Pas.Percayalah dimana bila sahaja Nik Aziz sudah berundur atau dipecat sahaja dari Pas maka Pas akan keluar dari Pakatan Rakyat dimana sudah ada ura ura dimana Pas Selangor sudah lama memikirkan untuk keluar dari Pakatan di Selangor.

Kerana itulah Nik Aziz mahu beberapa pemimpin yang menetang kerajaan Pakatan Rakyat ditendang keluar dari Pas dan ini termasuklah Hasan Ali di Selangor.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH