tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Isnin, 12 Oktober 2009

ANWAR NIZAR BANGSA=T:RAKYAT TERIMA BAIK BN DAN TOLAK SIKAP PENGGANAS PAS.

Rakyat sekarang sudah tidak lagi mahu menerima kerjasama Pakatan yang lebih mirip sebagai sebuah Pakatan pengganas yang akan melakukan apa sahaja untuk memenangi prk.Terbukti dengan sikap ekstrim kepada pengganas bagi memenangi prk Pas sanggup melakukan apa sahaja untuk mendapatkan sesebuah kerusi walaupun tindakan mereka pada hari hari kempen amat menakutkan rakyat untuk menyokong mereka .

Jelas dengan kekalahan Pas dengan majoriti yang besar telah terbukti bahawa pendekatan Pas yang terlalu ageresif dengan tercetusnya kekecohan pada hari mengundi telah menyedarkan rakyat bahawa inilah perjuangan Pas yang tidak langsung mahu mengikut lunas undang undang.Bagi rakyat,belum lagi diberi kuasa Pas sudah jelas mahu menjadikan negara ini huru hara dan apa akan terjadi sekiranya Pas dapat mentadbir negara ini.Sudah tentu kehidupan selesa selama ini akan hancur dengan tindakan Pas yang langsung tidak menghormati undang undang.

Rakyat bukan lagi bodoh dengan slogan Pas yang hanya menggunakan Islam untuk menutup sikap mereka yang boleh dianggap pengganas.Macam mana rakyat nak menyokong Pas sekiranya ahli mereka sendiri tidak dapat mengawal perasaan bila tiba hari mengundi.Jelas dengan majoriti yang basar yang diperolehi BN ,menunjukan Pas sudah diambang kehancuran dan ini akan dapat kita lihat bila tiba PRU 13 nanti.

Di Bagan Pinang terbukti semua kaum sudah sedar bahawa sekiranya Pas diberi pilihan sudah tentu segala keselesaan selama ini yang dikecapi akan hancur oleh sikap Pas yang terbukti hanya mementingkan sikap mereka yang tidak menghormati undang undang.

Kemenangan besar BN juga datang dari sokongan anak anak muda yang yakin dengan kepimpinan Najib yang telah berusaha menjadikan rakyat didahulukan dan pencapaian diutamakan.Inilah kehendak anak muda dimana rakyat diberi keutamaan.Bukan seperti Pakatan yang hanya menabur janji kosong dimana pada pru ke 12 yang lalu dimana banyak janji mereka pada rakyat masih belum ditunaikan oleh Kerajaan Pakatan.

SEMOGA KEMENANGAN DI BAGAN PINANG AKAN BERTERUSAN PADA PRK DAN PRU YANG AKAN TIBA NANTI.KITA TANAM PAKATAN PADA PRU 13 NANTI DAN SEMOGA NEGARA INI AKAN TERUS AMAN TANPA ADA SEBARANG RASA CURIGA YANG SELAMA INI KITA KECAPI DALAM HAMPIR 60 TAHUN KITA MENCAPAI KEMERDEKAAN.

1 ulasan:

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH

Windows Live Messenger