tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Isnin, 2 Mei 2011

ANWAR AKAN BERSUMPAH TAPI DEPAN AZIZAH SAHAJA....


Boleh ke kita percaya yang Anwar akan menyahut cabaran Datuk Eskay untuk bersumpah yang pelakon sex itu bukan dirinya.Bukan kes video sex sahaja yang Anwar takut malah Anwar tidak berani untuk menyahut cabaran Saiful yang sudahpun melakukan sumpah yang dirinya telah di liwat Anwar.Paling tidak Anwar hanya berani bersumpah dengan Wan Azizah sahaja yang dirinya tidak akan melayan pelacur lagi dan tidak lagi akan ke Thailand untuk mencari kepuasan.

Untuk menyerahkan sampel DNA pun Anwar mencari berbagai helah untuk tidak memberinya pada pihak polis.Tapi akhirnya terbukti Anwar memang sah memasukan .......nya dalam lubang dubur Saiful.HEEEEEE tak boleh nak bayangkan bagaimana masuk kat bontot.SODAP KO......Dah di kata yang Anwar sampai bila pun tak akan berani bersumpah di khalayak ramai kerana Anwar tahu akibatnya sekiranya dia bersumpah.Jadi Anwar akan mencari berbagai alasan untuk menidakan dirinya untuk melakukan sumpah.SEBAGAIMANA YANG SAYA KATAKAN TADI,ANWAR HANYA AKAN MELAKUKAN SUMPAH DI DEPAN ISTERINYA WAN AZIZAH YANG DIA(ANWAR)TIDAK AKAN PERGI KE THAILAND DAN MENCARI PELACUR.KERANA ITULAH WAN AZIZAH SENYAP TANPA MEMBERI SEBARANG KOMEN BERHUBUNG KLIP VIDEO TERBARU YANG MENAMPAKAN SEGALANYA PADA DIRI ANWAR.

Dalam pada itu Datuk Eskay telah menunjukan kejantanan nya dengan menyahut cabaran Husam Musa dalam menjalani ujian poligraf bagi mengesan sama ada mereka berbohong atau tidak dalam isu video seks yang mengaitkan Anwar.Husam sebenarnya silap kerana yang sebetulnya Husam patut membuat cabaran ini pada diri Anwar terlebih dahulu. Dato Eskay dalam kenyataan yang di buat melalui panggilan talifon bersetuju menyahut cabaran Yb Hussam Musa dan meminta agar Ujian Poligraf di adakan secepat mungkin bagi menjelaskan kebenaran yang wajar di ketahui rakyat.

Dato Eskay juga meminta agar Dato Seri Anwar Ibrahim turut sama menjalani ujian Poligraf serentak di hari yang sama dan ujian Poligraf tersebut juga wajar di buat secara langsung agar seluruh dunia dapat mengikutinya secara langsung.

Dato Eskay juga menegaskan jika Ujian Poligraf di terima oleh kepimpinan PAS maka tidak ada salahnya Bukti Video Seks dan Jam tangan Omega turut di terima pakai oleh kepimpinan PAS yang ada memandangkan segala bukti bukti yang wujud dalam isu Video Seks ini harus di guna pakai oleh semua pihak bagi menentukan siapa yang benar dan siapa yang Pembohong.

AGAK AGAK BERANI KE ANWAR UNTUK MENYAHUT CABARAN INI?????

Tiada ulasan:

Catat Komen

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH