tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Isnin, 9 Mei 2011

ANWAR PERLU CERMIN DIRI DALAM KEADAAN BOGEL DULUAnwar perlu cermin dulu diri sendiri macam dalam gambar bogel beliau semasa membalun anak cina.
Kalau Datuk Seri Anwar Ibrahim sedap mulut label Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak sebagai ‘Pandikutti’ atau ‘anak babi’, gelaran sama diberikan Datuk Seri Tengku Adnan Mansor kepada Ketua Pembangkang tersebut.Setiausaha Agung UMNO itu berpendapat, Anwar tidak tengok cermin apabila melabelkan Najib sedemikian.Saya tidak rasa Perdana Menteri Pandikutti, dia (Anwar) Pandikutti” kata Tengku Adnan pada Isnin ketika ditanya komennya berhubung gelaran itu yang diucapkan Anwar dalam satu majlis anjuran Malaysian Indian Vioce di Klang, Sabtu.

Cercaan itu dilaporkan oleh Free Malaysia Today pada Ahad dan mengundang kritikan Ketua Pergerakan Pemuda UMNO, Khairy Jamaluiddin yang menyifatkan ianya suatu yang biadap dan sangat kurang ajar.Anwar dilapor mencerca Najib demikian bagi salahkan beliau kerana isu video seks yang kini melanda dirinya.Menurut Tengku Adnan, beliau hairan dan kecewa apabila Anwar guna perkataan itu.Jangan panggil orang dengan panggilan itu. Kita boleh panggil orang macam itu kalau kita rasa kita baik. Saya rasa Anwar kena lihat cermin (tengok diri sendiri),” katanya.

Beliau percaya Ketua Umum PKR itu cuba cover-up diri sendiri ekoran pelbagai masalah yang sedang dihadapi terutama kes liwat dan dakwaan terbabit video seks.Menurut Tengku Adnan, “Anwar kena ingat jika dia tunjuk satu jari pada orang lain, empat lagi tunjuk diri sendiri,”
Dia ingat nak tunjuk ke lima-lima jari pada orang, dia ingat dia baik..salah,..kita tahu siapa lebih baik,” sindirnya lagi.

Ditanya sama ada UMNO akan meminta Anwar memohon maaf kerana memanggil Perdana Menteri dengan gelaran itu, Tengku Adnan berkata, “ tidak perlu minta maaf pada orang gila,”Tengku Adnan berkata, beliau memang tidak bersetuju cara Anwar cakap bukan-bukan pada orang tertentu termasuk memburukkan Datin Seri Rosmah Mansor. Katanya, pemimpin UMNO juga boleh berbuat demikian tetapi mereka bukan gila

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH