tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Sabtu, 7 Mei 2011

BERANI KE ANWAR BUAT KENYATAAN TERBUKA BAHAWA APA YANG DI KATAKAN DATUK ESKAY ADALAH DUSTA

FUHHHHHHHH....hayun laju laju sampai anu jadi layu............

Anwar tak akan berani menafikan apa yang telah di katakan oleh Datuk Eskay.Yang membela Anwar hanya Pas dan juga Wan Azizah.Dap langsung tidak mahu menyentuh kerana DAP tahu rahsia besar Anwar.Kerana itulah DAP senyap membisu.Yang terbaik adalah Anwar seharusnya tampil secara terbuka menyatakan bahawa Datuk Shazryl Eskay Abdullah, individu yangmendedahkan rakaman video seks dengan pelakunya mirip dirinya, adalah seorang pembohong dan penipu, gesa sebuah badan bukan kerajaan di sini, Sabtu. Yang Dipertua Jaringan Melayu Malaysia (JMM) Azwanddin Hamzah berkata kenyataan terbuka dari ketua pembangkang itu penting untuk membolehkanrakyat menilai sejauh mana kebenaran disebalik apa yang didedahkan ahli perniagaan itu bersama dua lagi rakannya.

Azwanddin memberitahu Bernama, sejak Eskay dan dua rakannya, yang dikenali sebagai "Datuk T" mendedahkan rakaman video itu kepada beberapa wakil media di Carcosa Seri Negara 21 Mac lepas, Anwar hanya membuat pelbagai penafian yang dirinya bukan pelaku di dalam video tersebut.

Malah sebaliknya Anwar yang juga Anggota Parlimen Permatang Pauh telah menyalahkan pihak polis, Umno dan kerajaan kononnya terlibat danberkonspirasi menamatkan hayat politiknya.

"Tetapi yang paling aneh sekali Anwar tidak pernah membuat tuduhan mengatakan Eskay adalah seorang pembohong dan penipu," tegas Azwanddin. "Justeru itu, kami dari JMM meminta dan mendesak Anwar membuat kenyataan secara terbuka yang Eskay adalah seorang pembohong dan penipu dalam episod pendedahan aksi video seks Anwar dan seorang pelacur," katanya.

Azwanddin berkata, bagi membuktikan dirinya adalah mangsa konspirasi, Anwar seharusnya berani untuk tampil menyahut cabaran ini.

Beliau berkata jika Anwar enggan berbuat demikian, JMM dan rakyat akan berpandangan Anwar cuba melindungi sesuatu yang diketahuinya daridiketahui umum.

Jumaat lepas, Eskay telah membuat sumpah laknat di sebuah masjid di sini untuk membuktikan Anwar adalah pelaku dalam video seks yang didedahkannya bulan lepas. -

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH