tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Rabu, 25 Mei 2011

VIDEO SEX ANWAR:LAPORAN TERBARU


Kertas siasatan mengenai laporan video seks yang didakwa melibatkan pemimpin parti pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim telah diserahkan kepada Peguam Negara untuk tindakan selanjutnya, kata Ketua Polis Negara, Tan Sri Ismail Omar.

“Berkenaan dengan video seks itu saya percaya pihak Peguam Negara sedang meneliti laporan yang kita berikan,” katanya kepada pemberita selepas majlis penyerahan sumbangan 10 unit Proton Inspira oleh Proton kepada Polis Diraja Malaysia di Pusat Kecermelangan Proton di sini, Selasa.

Beliau berkata demikian ketika diminta mengulas mengenai perkembangan kes video seks itu.

Turut hadir pada majlis tersebut, Pengarah Urusan Kumpulan Proton, Datuk Seri Syed Zainal Syed Mohamed Tahir, Pengarah Jabatan Logistik PDRM, Datuk Zulkifli Abdullah dan Ketua Polis Selangor, Datuk Tun Hisan Tun Hamzah.

Pada 14 Mei lalu, Timbalan Ketua Polis Negara, Datuk Seri Khalid Abu Bakar mengesahkan rakaman video seks didakwa mirip Anwar adalah tulen dan belum diedit setelah mendapat khidmat pakar pengimejan video di AS.

Pada 25 Mac lalu, Datuk Syazril Eskay dan bekas Ketua Menteri Melaka, Tan Sri Abdul Rahim Tamby Chik menyerahkan pita video seks dan jam tangan Omega yang didakwa milik Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim kepada polis walaupun sebelum ini berkeras enggan berbuat demikian.

Mereka adalah dua daripada tiga kumpulan trio 'Datuk T' yang mengaku sebagai yang bertanggungjawab memperlihatkan kepada wakil media klip video seks terbabit. Seorang lagi ialah Datuk Shuib Lazim.

Bagaimanapun, Anwar menafikan beliau adalah lelaki di dalam klip berkenaan dan telah membuat laporan polis meminta mereka menyiasat individu yang menyiarkan video seks tersebut kepada sekumpulan wartawan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH