tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Ahad, 1 Mei 2011

NIK AZIZ KATA UMNO UMPAN ANWAR DENGAN SEX...Mursidul Am PAS Nik Aziz yakin Anwar Ibrahim diperangkap dan diperalatkan lagi oleh UMNO dengan tersebarnya video seks di internet. Malah beliau turut memperlekehkan sumpah laknat yang dilakukan Datuk Eskay dan menganggapnya sebagai tidak kena.

Apa yang tidak kena dengan sumpah Datuk Eskay?Kalau betula Umno perangkap Anwar dengan Video itu kenapa semasa Datuk Eskay perkenalkan PELACUR CINA itu Anwar tidak fikir langsung yang semua ini adalah perangkap baginya.Itu bukan alasan untuk menutup kesalahan Anwar yang gemar akan wanita wanita dan lelaki yang cun cun.Bagi saya Anwar tidak akan serik kerana cara apa yang dilakukan oleh Anwar selama ini sudah menjadi satu tabiat padanya yang suka pada barang cantik dan segar bugar.

Nik Aziz berkata lagi bahawa gambaran pelaku seks berkenaan amat meragukan apabila wajah individu tersebut tidak difokuskan dengan jelas.Kalau betul mahu kenakan Anwar, kena fokus pada muka, bukan pada tubuh, itu caranya.Kata Nik Aziz dengan nada tegas sewaktu mengadakan ceramah di Kampung Parang Puting, Kota Bharu.Mursidul Am PAS terkilaan dengan sikap segelintir orang Melayu dan blogger pro kerajaan yang sanggup memburukkan Anwar Ibrahim tetapi tidak kepada pemimpin utama MCA.

Untuk pengetahuan Nik Aziz,Chua soi Lek tidak pernah mengatakan yang video sex nya itu adalah satu konspirasi dan sebagai seorang pemimpin yang bertanggungjawab CSL mengaku yang gambar dalam video itu adalah dirinya sendiri dan CSL juga bertanggungjawab dengan meletak jawatan dalam kabinet.Inilah dikatakan pemimpin bertanggungjawab dan segera mengaku membuat kesilapan.Tapi berlainan dengan Anwar bila Anwar menafikan dan menuduh pula ini semua adalah angkara Umno untuk menghancurkan perjalanan politiknya.

Belum lagi habis kes LIWAT nya di mahkamah timbul pula cerita baru.KITA PIKIRKAN LA KENAPA PAS DAN DAP BEGITU BERSUNGGUH PERTAHANKAN ANWAR.SEBENARNYA APA YANG DIMAHUKAN OLEH DAP DAN PAS ADALAH MENGGUNAKAN DIRI ANWAR UNTUK MEREKA MENDAPAT KUASA.DAN APABILA KUASA SUDAH DI TANGAN KETIKA ITULAH PAS DAN DAP AKAN GUNAKAN KELEMAHAN ANWAR YANG SUKA PADA SEX INI UNTUK MENJERAT DIRI ANWAR.KITA PERCAYA DAP AKAN GUNAKAN KELEMAHAN ANWAR INI UNTUK MENGUGUT ANWAR SEMASA BERKUASA NANTI.

1 ulasan:

  1. Nik Ajis jangan cakap sembarangan. Engkau ada bukti? Kalau tidak ada bukti...lebeh baik diam dari berkata-kata....kerana berkata-kata pada benda yang engkau sendiri belum tahu akan kebenaran nya akan membawa banyak dosa. Oleh dari itu hendak lah kau diam kalau tidak tahu apa2.

    BalasPadam

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH