tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Khamis, 4 Jun 2009

UMNO PAS:ORANG DALAM ISTANA BANTU LARIKAN MANOHARA

Manohara Odelia Pinot sudah kembali ke Jakarta hujung minggu lalu tetapi tanda tanya baru muncul di istana Kelantan, selain dakwaan penderaan yang dilakukan oleh suaminya, putera Sultan Kelantan.

Usaha menyelamatkan bekas model muda Indonesia itu bermula dengan maklumat yang datang dari istana sendiri, lapor akhbar Singapura hari ini, yang meminta ibunya segera ke republik tersebut.

Dewi Sari Asih, kakak Cik Puan Temenggong Kelantan, memberitahu The New Paper bahawa usaha melarikan Manohara Odelia "mustahil" tanpa bantuan tiga pihak utama, termasuk "seorang pemberi maklumat dari dalam istana".

Sumber istana itu, yang tidak didedahkan namanya, pertama kali menghubungi ibu wanita muda itu Daisy Fajarina pada 27 Mei lalu dengan memaklumkan Manohara Odelia akan berada di Singapura tidak lama lagi.

Pada hari kejadian, Sabtu lepas, pemberi maklumat yang sama menghubungi lagi Daisy agar bergegas ke Singapura kerana anaknya akan meninggalkan republik itu pada malam hari berkenaan.

Daisy dengan ditemani Dewi Asih segera mengambil penerbangan dan tiba di lapangan terbang Changi pada jam 8 malam, lapor akhbar itu lagi.

Setengah jam kemudian, mereka berdua tiba di sebuah hotel tempat Manohara Odelia dan suaminya Tengku Muhammad Fakhry Petra menginap dalam rangka kunjungan mereka untuk menziarahi Sultan Kelantan yang sedang mendapatkan rawatan kesihatan.

Dalam perjalanan ke hotel tersebut, mereka menghubungi polis dan pihak berkuasa tersebut mendapatkan bantuan kedutaan-kedutaan Indonesia dan Amerika Syarikat.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH