tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Ahad, 3 April 2011

LAGI CERITA SEX VIDEO ANWAR

Rakaman video aksi seks yang dikaitkan dengan seorang pemimpin parti pembangkang wajar ditayangkan kepada semua wakil rakyat di Parlimen untuk dinilai sendiri oleh mereka.

Bekas pengasas Parti Keadilan Rakyat (PKR), Ng Lum Yong berkata, ia bagi mengelak pelbagai pihak daripada terus membuat spekulasi dan mempertahankan pihak tertentu tanpa melihat rakaman video tersebut.

“Polis sudah mengesahkan bahawa rakaman video itu tulen, maka semua Ahli Parlimen perlu melihatnya dan membuat analisis supaya perkara sebenar dapat disampaikan kepada rakyat di kawasan yang diwakili mereka,” kata beliau dalam kenyataannya kepada Mingguan Malaysia, di sini hari ini.

Beliau berkata demikian mengulas pengesahan ketulenan rakaman video aksi seks itu oleh Ketua Polis Negara, Tan Sri Ismail Omar kelmarin selepas diteliti oleh pakar profesional.

Lum Yong menambah, sebagai sebuah institusi yang `kebal’, pelbagai perkara boleh dibincangkan di Parlimen termasuk menayangkan video terbabit kepada semua wakil rakyat.

Katanya, pembangkang juga tidak seharusnya melihat ia sebagai satu kekangan kerana mereka sebelum ini pernah lantang meminta supaya video seks membabitkan bekas Timbalan Yang Dipertua Dewan Rakyat, D. P Vijandran ditayangkan di Parlimen pada 1990.

Dalam pandangan serupa, Penyelaras Parti Kesejahteraan Insan Tanah Air (Kita) Selangor, K. S Kottapan berkata, penayangan video itu di Parlimen dapat memberi keadilan kepada Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim yang didakwa sebagai individu dalam rakaman tersebut.

Apatah lagi, katanya, Anwar juga merupakan seorang Ahli Parlimen dan pernah membuat kenyataan menafikan bahawa beliau adalah individu dalam rakaman itu.

Ahli Parlimen Wangsa Maju, Wee Choo Keong berkata, tayangan video itu boleh menentukan tiga perkara penting iaitu soal integriti, kredibiliti dan konspirasi yang menyelubungi isu tersebut.

Katanya, apa yang menjadi keutamaan ketika ini ialah mencari kebenaran di sebalik rakaman video itu, seterusnya siapa berada di pihak benar dan siapa pula di pihak salah.

“Tayangan video itu di Parlimen juga membolehkan rakyat menilai sendiri adakah Anwar benar-benar `pemimpin anugerah Tuhan' seperti yang dikatakan isterinya,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH

Windows Live Messenger