tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Khamis, 7 April 2011

VIDEO SEX ANWAR:WAN AZIZAH SEBENARNYA PENIPU BESAR

http://4.bp.blogspot.com/-MXZ6B94oNdA/TZmW8Qlz8sI/AAAAAAAAKPU/I4QcCIjpPBM/s1600/anwar%2Bibrahim%2Bsex%2Bscandal2.jpg


Kalau semasa sidang media tempohari Wan Azizah menunjukan jam yang di pertikaikan oleh orang ramai sudah tentu sedikit sebanyak rakyat akan menilai semula siapa sebenarnya pelakon sex itu.Sebenarnya itu adalah peluang yang terbaik buat Wan Azizah untuk membuktikan yang jam tangan Anwar ada di dalam simpananya dengan menunjukan pada semua rakyat,tapi Wan Azizah melenting dengan tiada menunjukan bukti.Sebagai seorang yang tahu akan agama Wan Azizah tidak boleh membiarkan sebilangan rakyat berada dalam keadaan delima hanya kerana sebuah jam tangan.Rakyat sebenarnya tahu yang Wan Azizah menipu dirinya sendiri dan seluruh rakyat dengan mendakwa jam itu ada di dalam simpanannya.

Kerana itulah Dua pemimpin pertubuhan bukan kerajaan (NGO) sangsi dengan kenyataan Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datin Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail bahawa beliau menyimpan jam tangan Omega milik suaminya berikutan kegagalannya menunjukkan jam itu apabila diminta berbuat demikian.

Yang Dipertua Jaringan Melayu Malaysia (JMM), Azwanddin Hamzah berkata, jika benar ia berada dalam simpanan Wan Azizah, beliau perlu menunjukkannya bagi membuktikan jam tangan yang diserahkan trio 'Datuk T' kepada polis bagi membantu siasatan kes rakaman video aksi seks yang dikaitkan dengan seorang pemimpin pembangkang adalah tidak tulen.

Menurutnya, kegagalan Wan Azizah membuktikan jam tangan itu berada dalam simpanannya adalah pelengkap kepada penafian beliau bahawa individu yang dirakam dalam video tersebut bukan suaminya, Datuk Seri Anwar Ibrahim pada sidang akhbar semalam.

"Pada sidang akhbar semalam, saya perhatikan emosi dan bahasa tubuh Wan Azizah dan Naib Presiden PKR yang juga anaknya, Nurul Izzah kelihatan seperti mereka terpaksa meluahkan sesuatu yang bukan dari hati mereka. Emosi mereka seperti terganggu menerusi sikap tidak profesional terhadap wartawan," katanya kepada Utusan Malaysia di sini, hari ini.

Pada sidang akhbar itu, Nurul Izzah turut memperlekeh wartawan yang bertanyakan tentang jam tangan tersebut apabila menyatakan wartawan tersebut bukan pendakwaraya dan tidak layak melihat jam tangan itu.

Jelas Azwanddin, tidak sukar untuk menunjukkan jam tangan tersebut kepada wartawan jika benar Wan Azizah memilikinya kerana dengan berbuat demikian sudah cukup untuk menamatkan kontroversi berkaitan isu itu.

Perkara sama turut disuarakan Pengerusi Gagasan Anti Penyelewengan Selangor (GAPS), Hamidzun Khairuddin yang tidak yakin dengan segala percakapan Wan Azizah apabila gagal menunjukkan bukti yang diminta.

Menurutnya, Wan Azizah dan Nurul Izzah kelihatan panik apabila wartawan meminta supaya ditunjukkan jam tangan Omega milik Anwar yang kononnya berada dalam simpanan mereka.

"Saya tahu mereka sembunyikan kebenaran bagi melindungi Anwar. Sudah-sudahlah menipu rakyat, kami bukannya bodoh untuk bezakan antara kebenaran dan penipuan,

1 ulasan:

  1. Presiden PKR menipu.....??? tuhan tak marah kot...sebab Nik Ajis tak komen apa2 pun...takde fatwa yg kata berdosa menipu dlm kes ini....hehehe....macam2...

    BalasPadam

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH