tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Sabtu, 30 April 2011

TERBARU...ANWAR MENGAKU BUAT SEMUA KERJA GILA ITU....


Anwar mengaku bahawa sekiranya kita ingin melakukan laknat sumpah kita mesti berada dalam keadaan bersih dan suci dari sebarang dosa dosa besar.Jadi jelas dari apa yang telah di katakan oleh Anwar itu ada kebenarannya di mana beliau sendiri tidak mahu melakukan sumpah kerana dirinya sendiri telah bergelumang dengan segala dosa yang tak mungkin ianya dapat melakukan sumpah sebagaimana yang telah di lakukan oleh Datuk Eskay.Anwar menegaskan bahawa dalam hal seperti itu orang yang mahu mengangkat sumpah harus bebas daripada dosa besar iaitu tidak pernah minum arak dan tidak pernah berzina.Oleh kerana Anwar telah berzina dengan Cina Doll maka Anwar mengaku yang beliau telah berzina dan kerana itu beliau tidak layak untuk bersumpah.

Sebagaimana yang telah Datuk Eskay jelaskan sememangnya beliau selalu membekalkan Anwar ayam ayam yang segar buat memuaskan nafsu serakah orang tua itu.Umur dah menjangkau ke 64 tahun tapi selera macam bagai anak muda.Silap silap Cina Doll yang dilanggan Anwar lebih muda dari anaknya Nurul.Walaupun Anwar tak mahu mengikut jejak Datuk Eskay dengan memberi berbagai alasan dan menuduh apa yang dilakukan oleh Datuk Eskay itu tidak mengikut cara Islam.Anwar menegaskan hukum mana yang suruh angkat sumpah.

Kalau Anwar mengatakan hukum mana yang kita mengangkat sumpah tapi Islam sebenarnya membenarkan cara Datuk Eskay lakukan(Baca sini).Ini dikuatkan lagi oleh Mufti Perlis(Baca disini).Kita sebenarnya sudah bosan dengan cara Anwar dan sampai bila Anwar mahu perbodohkan rakyat dengan tindakanya yang merugikan semua orang(Baca sini)

1 ulasan:

 1. Bab Vedio dah tamat...Allah maha Mengentahui dan Keadilanya yang dimohon....
  Dt. Eskay dah berserah kepadaNYA melalui sumpah.DS Anwar pun berserah melalui solat Hajat.Jadi bagi orang orang Islam yang beriman dgnNYA... biarlah... Keadilan Pasti Menjelma...

  Hanya satu perkara yang tergantung dan perlu dirungkaikan....
  Kebebasan Wakil wakil Rakyat PAS yang hilang kebebasan untuk berkata benar dan berdiri dalam kebenaran...kerana tertalak 3 isteri isteri meraka sekiranya menarik sokongan dalam Saf Pakatan dan Perintah Mursyidul AMnya.
  Majlis Fatwa perlu dirujuk..wahai Tok Wakil agar kamu tidak tersasar pegangan Muu.Kasihanilah mok ayoh yang membesrkanmu.

  BalasPadam

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH