tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Khamis, 28 April 2011

TERKINI TENTANG VIDEO SEX ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR
Anwar hadir di Ibu Pejabat Polis Daerah Dang Wangi 2.50 petang tadi untuk memberi keterangan berhubung siasatan kes video seks.

Sementara itu sidang media Datuk t dijangka panas.Tan Sri Rahim Thamby Chik, Dato Syazhril Eskay dan Dato Shuib (Trio T) akan mengadakan Satu sidang media hari ini jam 3.00petang bertempat di Hotel Impiana jalan Pinang Kuala Lumpur

Sidang media yang akan di adakan ini di jangkakan panas dengan beberapa kenyataan dan juga ulasan mengenai Video Seks yang tersebar semalam yang di kaitkan dengan Pemimpin Pakatan Rakyat Dato Seri Anwar Ibrahim.

Dalam pada itu Trio 'Datuk T' dijangka melakukan sumpah laknat berhubung isu rakaman video seks yang didakwa membabitkan individu mirip Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim, dengan seorang wanita dipercayai warga asing, esok.

Bekas Ketua Menteri Melaka, Tan Sri Rahim Thamby Chik; ahli perniagaan, Datuk Shazryl Eskay Abdullah dan bekas Bendahari Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (PERKASA) Datuk Shuib Lazim dijangka berbuat demikian di Masjid Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Jalan Duta dekat sini.

Sumpah laknat terbabit akan diadakan selepas solat Jumaat yang bakal dihadiri lebih 2,000 orang termasuk jemaah.

2 ulasan:

 1. Jahilliah ditakrifkan bahawa keadaan umat manusia di muka bumi ini tertutama dibumi mekah yang hidup dalam kegelapan dan tersimpang jauh dari jalan Allah.

  Diantara perbuatan perbuatan mereka adalah, berzina, membunuh anak, berperang, berjudi, minum arak dan bermacam macam lagi. Ini berlaku kira kira 1500 tahun dahulu.

  Setelah kedatangan Rasulullah maka umat manusia mula kembali kejalan Allah dan untuk membawa manusia kembali kejalan Allah memerlukan masa selama lebih 20 tahun oleh Muhammad SAW dan sudah tentu dibantu dengan pelbagai mukjizat dan para malaikat.

  Perlu diingat disini bahawa bapa saudara Nabi Muhammad SAW pun tidak menerima islam dan mati dalam keadaan kafir, walaupun orang sekeliling mereka sudah menerima kerasulan Muhammad SAW.

  Nampaknya keadaan jahiliah yang wujud pada 1500 tahun dulu sudah wujud kembali diMalaysia kita ini. Dimana manusia yang berzina ,meliwat, rasuah dan sebagainya telah dianggap hero dan walaupun pelbagai bukti bukti yang nyata telah Allah tunjukkan.

  Yang termasuk dalam golongan yang tidak mendapat Hidayah Allah akan tetap menyatakan tidak dan hatta anak isteri pun turut serta melindungi manusia yang melakukan perbuatan yang terkutuk demi sebuah kuasa dan cita cita.

  Mengikut ajaran islam, jika berlaku kemungkaran dalam masyarakat maka tentang lah dengan perbuatan, atau dengan kata kata atau hanya didalam hati dan inilah selemah lemah iman.

  Namun begitu keadaan sudah terbalik, jika ada kejahatan maka jangan dihebohkan, bahkan berilah sokongan yang tidak berbelah bagi.

  AKU COPY PASTE DARI BLOGGER PRO KERJAAN NAMA BLOGGER AKU DAH LUPA,SORI..........

  BalasPadam
 2. memang besar ..... patutlah perempuan cina tu terhegeh-hegeh he hee he

  BalasPadam

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH