tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Selasa, 20 April 2010

AKHIRNYA PILIHAN RAKYAT BERTARUNG DENGAN JAGUH BOTOL

Dengan hanya tinggal beberapa hari sahaja untuk sampai ke hari mengundi pada PRK Hulu Selangor akhirnya hanya tinggal dua calon yang masih meneruskan pertarungan untuk merebut kerusi Hulu Selangor.Siapa yang tidak kenal dengan calon pilihan rakyat Hulu Selangor P.Kamalanathan dan juga siapa yang tidak kenal dengan jaguh kaki botol dengan jaguh kuda.

Kedua dua calon bebas telah menarik diri dan menyatakan sokongan pada calon BN bagi memberi peluang pada BN untuk memenangi dan memberi perkhidmatan pada rakyat Hulu Selangor.Selepas rakan baik dan juga Dr peribadi Anwar keluar dari PKR mungkin ada lagi orang orang besar PKR akan menjejaki langkah yang diambil oleh mereka yang sudah jemu dengan permainan politik kotor Anwar.Bak kata Dr Halili beliau bukan bercita-cita untuk membabitkan diri dalam politik, tetapi hanya mahu menyokong pihak yang benar. Katanya beliau adalah seorang yang berfikiran waras dan tentunya akan menyokong Barisan Nasional (BN) yang banyak membawa kemajuan kepada negara ini.

Pada seluruh pengundi Hulu Selangor dengarlah apa yang telah dilalui oleh mereka ini yang telah lama bersama dengan Anwar.Sokonglah BN yang telah terbukti selama lebih 50 tahun membina negara Malaysia ini dengan penuh jayanya.Bukan seperti Anwar yang hanya memujuk,merayu hanya untuk memenangi kerusi tapi setelah diberi mandat dan peluang tiada satu perancangan yang dilakukan oleh ahli ahli parlimen Pkr,bagi mereka hanya berpolitik yang diutamakan dari membela nasib rakyat.

Buatlah pilihan yang tepat,pilih lah yang terbukti telah membela rakyat dan jangan sesekali memilih jaguh yang terbukti dengan botol botolnya.Kalau pilih calon BN tiada tempat untuk Kamalanathan untuk melarikan diri dari tanggungjawab kerana Kamalanathan tinggal di Hulu Selangor.Tapi jika Zaid yang dipilih sudah tentu Zaid tidak mampu untuk berkhidmat dengan baik kerana Zaid bukan tinggal dikawasan Hulu Selangor tapi Zaid tinggal dikawasan elit yang tidak mungkin dapat rakyat Hulu Selangor memasukinya.

Apakah kita mahu seorang pemimpin yang telah mengaku menjadi kaki botol????Hanya orang yang tidak tahu menilai sahaja yang mahukan Zaid.Kerana sama sama ada masaalahlah Anwar memilih Zaid kerana bukan diri Anwar sahaja yang mempunyai masaalah tapi kedua duanya mempunyai perangai yang buruk.Satu kaki Botol satu kaki belakang....sama sama ada masaalah.

Tiada ulasan:

Catat Komen

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH