tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Jumaat, 23 April 2010

PAS AKUI PKR SUDAH NAK HANCUR

Pas negeri mengakui jentera kempen pakatan pembangkang pada Pilihan Raya Kecil Parlimen Hulu Selangor agak lembap dan masih tidak bergerak sepenuhnya ke semua kawasan di Parlimen berkenaan.

Ketua Penerangannya, Roslan Shahir Mohd. Shahir bagaimanapun menafikan ia berpunca daripada ahli Pas memboikot kempen berikutan tidak berpuas hati dengan pemilihan Datuk Zaid Ibrahim sebagai calon Parti Keadilan Rakyat (PKR).

Beliau sebaliknya memberi alasan, keadaan itu berpunca daripada faktor geografi Parlimen Hulu Selangor termasuk keluasannya yang mencecah 174,047 hektar iaitu menyamai saiz negeri Melaka.

"Kita akui faktor geografi menyukarkan kita menjalankan kempen di beberapa kawasan.

"Walaupun kita telah bahagikan jentera mengikut kawasan masing-masing tetapi tidak semua kawasan di Hulu Selangor kita boleh pergi (berkempen)," katanya kepada Utusan Malaysia di sini hari ini.

Beliau ditanya mengenai perkembangan jentera kempen pakatan pembangkang yang dikatakan lesu, tidak seperti mana pilihan raya kecil lain sebelum ini.

Dalam pada itu, Roslan ketika ditanya mengenai peluang Zaid untuk memenangi pilihan raya kecil itu memberitahu, Pas tetap menaruh keyakinan terhadap bekas Menteri di Jabatan Perdana Menteri itu walaupun pernah dikaitkan dengan isu moral.

Tiada ulasan:

Catat Komen

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH