tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Khamis, 8 April 2010

APAKAH KITA MAHU PM SEORANG KAKI PELIWAT DAN KAKI PENIPU???

Saya rasa rakyat satu Malaysia sudah mengenali siapa diri Anwar sebenarnya dan tidak akan menyokong DSAI untuk menjadi PM dimana Anwar amat terkenal dengan kaki penipu dan pemimpin yang suka main belakang.Anwar juga adalah pemimpin yang suka membuat fitnah terutama pada PM kita sekarang bila mereka reka cerita yang DSN adalah pembunuh dalam kes Altantuya.Walau macamana licik sekali Anwar akhirnya akan terbongkar juga segala muslihatnya untuk berkuasa dan inilah yang dibongkar oleh semua rakannya yang tidak tahan dengan perangai Anwar yang sengaja mahu mereka reka cerita untuk memalukan Najib sebagai PM.

Lihat saja apa yang diceritakan oleh Ezam dimana Ezam merasa bersalah bila membela Anwar semasa tuduhan kes liwat nya dahulu.Ezam yang juga bekas Ketua Angkatan Muda Keadilan (AMK) berkata, ketika itu beliau tidak mengetahui perangai sebenar Anwar dan tidak mahu percaya dengan tuduhan tersebut.Saya nak mohon maaf atas apa yang telah saya buat, saya nak tarik balik tindakan membela Anwar dalam kes liwat dahulu.Dahulu saya tidak tahu, sekarang baru saya tahu perkara sebenar.

Begitu juga dengan rakan baik Anwar yang mendedahkan perangai Anwar yang mengarahkan Ahli Parlimen Kulim-Bandar Baharu, Zulkifli Noordin supaya mengaitkan Perdana Menteri dan isteri dalam kes pembunuhan wanita Mongolia, Altantuya Shaariibuu. Pendedahan itu dilakukan oleh Ahli Parlimen Bayan Baru sendiri.Anwar juga merupakan orang yang sama mengarahkan Zulkifli untuk mengaitkan anak kepada Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Mohamed Nazri Aziz yang bernama Nadim dalam satu kes pembunuhan sekitar tahun 2004.

Jadi amat bahaya sekali sekiranya Anwar diberi kepercayaan untuk mentadbir negara ini dimana negara ini akan hancur oleh kerakusan Anwar kelak.Percayalah yang Anwar akan menghancurkan negara ini hanya dengan sekelip mata sahaja.

Jadi sebagai bukti kita menolak Anwar marilah kita sama sama menolak calon PR yang mungkin meletakan calon PKR di Hulu Selangor nanti.

Tiada ulasan:

Catat Komen

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH