tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Khamis, 22 April 2010

PKR GALI KUBUR DI HULU SELANGOR

Semua ini adalah angkara Anwar yang mencalonkan Zaid untuk bertanding di Hulu Selangor yang sememangnya tidak disukai oleh semua orang di Hulu Selangor,Baik pengundi mahu pun ahli ahli PKR.Dalam keadaan tempoh kempen PRK Parlimen Hulu Selangor tidak sampai lima hari sahaja lagi,PKR terus dilanda kemelut.Terbaru, difahamkan jentera pilihan rayanya lumpuh berikutan kemelut dalaman yang melanda parti itu.Ahli ahli PKR tidak berpuas hati dengan Anwar yang begitu angkuh dan bongkak menamakan Zaid sedangkan ahli ahli PKR mahu orang tempatan sebagai calon PKR.

Kerana itulah sejak dari hari penamaan calon lagi jentera PKR langsung tidak bergerak dan ini sama sekali melumpuhkan jentera Pakatan keseluruhannya.Kerana itulah setiap kali ceramah yang dianjurkan PKR walau pun yang hadir adalah gergasi PKR namun boleh dikira dengan jari rakyat yang hadir itupun pekerja pekerja Pakatan dari luar yang meramaikan ceramah PKR,sedangkan rakyat Hulu Selangor memboikot segala ceramah PKR.

Kerana tidak sanggup lagi menempuhi sisa sisa hari yang tinggal PKR telah menyerah kalah dan menyerahkan segala perjalanan jentera parti pada PAS yang diketuai oleh Timbalan Presidennya, Nasharudin Mat Isa.Apa yang berlaku sudah diduga kerana sebahagian besar jentera pilihan raya PKR sama sekali tidak bergerak sebagai protes terhadap tindakan pucuk pimpinan parti memilih Zaid sebagai calon.Tindakan PKR menyerahkan kepada Pas untuk mengendalikan operasi kempen pilihan raya tersebut sememangnya sudah dijangkakan. Ia kerana PKR mempunyai jentera paling lemah berbanding Pas dan DAP.Difahamkan juga, ada pula sebahagian ahli PKR keberatan untuk melakukan kempen terutama kempen rumah ke rumah kerana sukar menjawab kenapa Zaid yang berasal dari Kota Bharu, Kelantan dipilih bertanding di Hulu Selangor, selain daripada latar belakang beliau yang sudah diketahui ramai seorang kaki botol dan kaki judi.

Difahamkan juga terdengar ada ketua ketua cawangan PKR membolot semua duit yang di khaskan untuk menggerakan jentera parti.Kerana ini jugalah segala aktifiti parti menjadi lumpuh kerana segala dana yang disalurkan habis dikebas.

Pada Parti Pas sepatutnya bertanya kenapa selepas ada masalah baru PKR hendak meminta pertolongan, sedangkan ketika hendak memilih Zaid sebagai calon, pandangan dan sensitiviti Pas tidak pula diambil kira.

TIADA SIAPA LAGI YANG INGIN MEMBANTU JENTERA PARTI PKR MELAINKAN PAS DAN DAP

1 ulasan:

  1. Ini pandangan yang hebat....ini saya suka...Melayu ada idea bernas...kah...kah,..kah..kah...kah..kah... kah..kah..kah..kah...KAH...KAH...KAh...
    Kah..KAH...KAH>>>KAH>>KAH...kah..kah..kah.
    ...kah

    BalasPadam

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH