tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Isnin, 12 April 2010

CALON SAMY DITOLAK

Barisan Nasional (BN) akan meletakkan calon anak tempatan pada pilihan raya kecil Parlimen Hulu Selangor yang akan berlangsung pada 25 April ini, kata Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyddin Yassin.

Muhyiddin yang juga Timbalan Pengerusi BN berkata parti itu telah menyenarai pendek nama calon yang akan dipilih, bagaimanapun beliau enggan mengulas mengenai bilangan calon BN yang telah disenaraipendek itu. "Kita ada beribu tokoh di Hulu Selangor, sekarang ini hampir-hampir nak senarai pendek. Dalam tempoh tiga hari lagi akan tahulah... siapa calon dari Hulu Selangor.

"Insya-Allah daripada orang tempatanlah,” katanya kepada pemberita selepas menyampaikan geran permulaan pra-sekolah swasta Kementerian Pelajaran Malaysia di Bandar Sungai Buaya di sini hari ini.

Beliau yang juga Timbalan Presiden Umno berkata, banyak faktor yang perlu diambilkira dalam soal menentukan calon termasuk latarbelakang, kelayakan dan boleh bekerjasama dengan pemimpin.

"Kita dengar banyak pandangan dan pendapat, akhirnya kita pilih calon terbaik yang boleh memastikan kemenangan kita.

"Kita di sini pun ada input daripada pelbagai sumber, jadi kita tahu apa kehendak pengundi di sini, yang mana yang rakyat mahukan," katanya.

Menurutnya, Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak akan mengambil kira semua maklumat dan maklum balas yang diterima daripada penduduk Hulu Selangor sebelum memutuskan siapakah calon BN yang sesuai.

BN akan mengumumkan calon bagi pilihan raya kecil Parlimen Hulu Selangor pada Khamis ini.

Timbalan Presiden MIC, Datuk G. Palanivel disebut-sebut sebagai calon tunggal yang dicalonkan oleh parti itu.

Namun terdapat beberapa nama lain yang turut menjadi perhatian kerana dikatakan mempunyai potensi diangkat sebagai calon.

Antaranya ialah Ketua Pemuda MIC Bahagian Hulu Selangor V. Mugilan dan Ketua Penerangan MIC pusat, P. Kamalanathan.

Kedua-dua anak muda ini merupakan anak tempatan Hulu Selangor.

Mugilan berasal dari Ladang Kerling sementara Kamalanathan pula dari Rawang.

Pilihan raya kecil kawasan Parlimen Hulu Selangor diadakan ekoran kematian penyandangnya Datuk Dr Zainal Abidin Ahmad daripada Parti Keadilan Rakyat akibat barah otak pada 25 Mac lepas.

SAYA RASA AMAT WAJAR SAMY VELLU BERUNDUR SAJA SEBELUM PENGUNDI HULU SELANGOR MENOLAK BN.SAMY VELU SUDAH MENJADI MASAALAH PADA BN.APA LAGI YANG MAHU DITUNGGU OLEH SAMY....DAH TERBUKTI SAMY SUDAH DITOLAK MASA PRU YANG LALU....KALAU CALON SAMY DITERIMA SEBAGAI CALON SAYA PASTI BN AKAN KALAH TERUK....JADI SESUAI SANGAT BN TIDAK MEMILIH PALANIVEL....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH