tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Selasa, 20 April 2010

ANWAR MAKIN TENAT RAMAI AHLI PAS TIDAK AKAN UNDI ZAID

Sudah dikatakan sejak awal lagi bahawa bukan sahaja ahli ahli PKR akan memboikot dan keluar parti tapi dengar khabarnya juga ahli ahli PAS di Hulu Selangor juga akan mengikuti jejak rakan mereka dari PKR tapi tidaklah sampai keluar parti tapi mereka ahli ahli Pas tidak akan memangkah Zaid pada hari mengundi nanti.Alasan yang diberi oleh mereka kerana mereka tidak mahu seorang kaki mabuk menjadi pemimpin mereka.Mereka tidak mahu nanti akan menjadi beban pada mereka dikemudian hari.Sudah lah selama dua tahun mereka merana kerana mereka berhadapan kesusahan untuk berjumpa dengan wakil rakyat yang lalu.

Dari apa yang diberitahu,mereka tidak mahu mengundi Zaid kerana Zaid tidak tinggal dikawasan sini.Kata mereka bila Zaid sudah menjadi wakil rakyat tentu akan timbul kesulitan sekiranya rakyat ingin mengadu masaalah sebagaimana yang telah mereka alami sebelum ini.Dimana mereka ingin mengadu sekiranya wakil rakyat asyik tidak ada dikawasan.Kata mereka lagi kita bukan hendak jumpa pemimpin dipejabat sahaja tapi ada juga masanya ingin berjumpa dirumah untuk mengadu masaalah.

Kata mereka lagi,kerana sudah terkena kerana betapa susahnya ingin berjumpa pemimpin yang lepas maka lebih baik mereka mengundi calon BN .Walaupun bukan seorang muslim tapi lebih baik memilih pemimpin yang mudah untuk ditemui,ini kerana Kamalanathan tinggal berhampiran mereka.Kata merela lagi sekiranya Zaid terpilih mereka terpaksa ke Kuala Lumpur untuk bertemu dengan pemimpin mereka .Sudahlah Zaid tinggal dikawasan yang elit dan sudah tentu ini akan menyukarkan mereka untuk bertemu dengan Zaid.Jadi,jalan yang terbaik adalah memilih orang yang dekat dengan kita walau pun Kamalanathan bukan dari parti kita(PAS).

Kata mereka walaupun mereka ahli Pas tapi mereka tidak mahu melibatkan diri membantu calon PKR kerana mereka tidak mahu terbabit dengan seorang kaki botol.Kata mereka lagi walaupun dilihat ramai pekerja Pas yang membantu Zaid tapi mereka bukan anak tempatan.Mereka semua adalah orang luar yang dibawa ke Hulu Selangor untuk membantu Zaid.Kerana itulah dapat dilihat kempen Pakatan dilihat perlahan sejak hari penamaan calon lagi.

AHLI AHLI PAS HULU SELANGOR BERIKRAR YANG MEREKA TIDAK AKAN SESEKALI MENGGADAI NASIB MEREKA HANYA KERANA ZAID...DARI MEREKA AKAN MENDAPAT BEBAN KEMUDIAN HARI LEBIH BAIK MEREKA MENYOKONG KAMALANATHAN,SEKURANG KURANGNYA TIDAK MENYUSAHLKAN MEREKA DIKEMUDIAN HARI.

1 ulasan:

  1. Bro, rakyat bukan bodoh untuk memilih wakil rakyat mereka, sudah pasti mereka akan memilih seorang pemimpin yg dapat membantu mereka....

    BalasPadam

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH