tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Rabu, 26 Ogos 2009

ANWAR NIZAR BANGSA===T:NIZAR CUBA BUAT HURU HARA LAGI

Tindakan pembangkang yang mahu mengadakan sidang Dewan Undangan Negeri pada 2 September ini disifatkan sebagai tidak menghormati undang-undang dan mempedulikan kedudukan Sultan Perak, Sultan Azlan Shah. Menteri Besar, Datuk Seri Dr. Zambry Abd. Kadir juga menganggap rancangan itu sebagai `ulang tayang drama bawah pokok' dan cubaan menimbulkan kekacauan di negeri ini.

Inilah siapa diri Nizar yang sebenarnya.Nizar sanggup lakukan apa saja bagi memenuhi kehendak nafsu politiknya yang sanggup untuk menghancurkan negeri dan memalukan Sultan Perak.Kedegilan dan ketamakan Nizar sudah tidak boleh diberi nasihat kerana ada petualang yang sebenarnya mencucuk Nizar untuk menghancurkan orang melayu.Tapi Nizar tidak merasai itu semua kerana dirinya sudah dikuasai oleh ejen ejen yang mahu melihat orang melayu dan kesultanan Raja Raja di Perak ini hancur.

3 ulasan:

 1. kah kah kah, buat "WASIAT" kedarah sendiri. beraja dimata bersultan dihati...
  wasiat MEMPERBODOHKAN MELAYU!!!! HAMPEH

  BalasPadam
 2. Siapa rampas Perak dari PR. Siapa beli 3 ekor sikatak dari PR. Siapa mencerob Dewan yang mulia. Siapa tamak BN atau PR. Untuk mengatahui siapa yang tamak buburkan Dewan yang mulia untuk rakyat memilih siapa yang berhak berkuasa. Jangan cakap kalau tidak tahu undang2 negeri Perak. Dewan mesti bersidang selapas 6 bulan. Bukan PR tak hormat Sultan Perak. Undang2 yang tertub mesti dijalankan. Kalau kita mengamal undang2 Rule of the Jungle tak usah sidang dewan diadakan. PR tak pernah menghancur Kemuliaan Kesultan Raja Raja. Apa yang di laku oleh UMNO pada tahun 1998 telah mengurang hak2 keistimewa Raja2. Adakah ahli UMNO mempertikai isu tersebut? Tolong jawab?

  BalasPadam
 3. Berita Mutakhir Berita harian: Wednesday, August 26, 2009
  Nik Abdul Aziz Nik Mat antara tiga terbunuh dalam nahas jalan raya
  http://belokkirikanan.blogspot.com/

  BalasPadam

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH