tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Isnin, 24 Ogos 2009

ZAMBRY NIZAR:NIZAR DAN ANWAR SAMA SAMA TIPU RAKYAT

Sebelum menang pilihanraya macam macam yang dijanjikan.Tengok saja masa Nizar diPerak,Nizar berjanji akan membela nasib orang orang melayu.Tapi bila dapat kerusi MB ,Nizar bagi semua harta orang melayu pada orang Cina dengan memberi tanah tanah pada mereka.Orang melayu melopong dengan tindakan Nizar yang hanya mengikut telunjuk Dap.

Sekarang ni sama juga dengan Anwar.Anwar berjanji pada Pas kononnya Kerajaan Zalim Lim Guan Eng akan melantik calon Pas Permatang Pasir sebagai YDP MAIPP jika Pas memenangi kerusi Dun Permatang Pasir.Kenapa Anwar tidak berusaha untuk melantik bekas Dun Permatang Pasir Allahyarham Hamdan yang selama ini dipinggirkan dari kerajaan negeri.Anwar memang terkenal seorang yang kaki belit dan menipu rakyat.Tengok saja apa yang dilakukan oleh Anwar di Permatang Pasir yang jauh ketinggalan dari segi pembangunan walau pun Anwar adalah wakil Parlimen bagi Permatang Pauh yang juga termasuk Dun Permatang Pasir dalam wilayah Parlimennya.

Walaupun tempoh tamat YDP MAIPP masih berbaki lagi dua bulan Anwar sudah berjanji yang beliau akan melantik Salleh Man menjadi YDP MAIPP walau pun rakyat yang tidak tahu undang undang pun tahu yang perlantikan YDP adalah dibawah kuasa Yang Dipertuan Agong.Apakah Anwar mempunyai lebih kuasa dari Yang Dipertuan Agong.Janganlah kerana nak membodek rakyat Permatang Pasir Anwar jual jawatan YDP MAIPP dengan membelakangkan kuasa kuasa Yang Dipertuan Agong.

Jelas Anwar telah mendahului kuasa Yang Dipertuan Agong dalam perlantikan ini.Dengan perkembangan di Kedah dimana Adun Lunas telah keluar dari Pkr,ini menunjukan yang kepimpinan Anwar telah sudah tidak mendapat kepercayaan pemimpin Pkr sendiri.Apakah rakyat di Permatang Pasir menerima apa yang telah Anwar cadangakan ini kerana ini adalah salah satu tipu helah Anwar untuk memenangi kerusi Permatang Pasir.

Rakyat diPermatang Pasir sebenarnya sudah tidak lagi mempercayai Anwar kerana semasa prk permatang Pauh juga anwar berjanji untuk membela nasib rakyat Permatang Pasir,tapi bila dah menang Anwar tidak langsung menunjukan muka di Permatang Pasir sebaliknya hanya menumpukan lebih perhatian di Kuala Lumpur kerana ingin mengejar cita cita yang belum tercapai.

KEPADA PENGUNDI PERMATANG PASIR JANGANLAH TERPEDAYA PUJUKAN ANWAR YANG HANYA PANDAI MEMBUAT JANJI YANG TIDAK PERNAH MENUNAIKANNYA.BUATLAH PILIHAN YANG BIJAK KERANA DENGAN PILIHAN YANG TEPAT AKAN MEMBERI KAN PENDUDUK PERMATANG PASIR SATU KEHIDUPAN YANG BAIK UNTUK SELURUH RAKYAT DIPERMATANG PASIR....INILAH JANJI BN DIMANA BN AKAN MENJADIKAN PERMATANG PASIR SEBAGAI ANAK EMAS KERAJAAN BN JIKA BN BERJAYA MEMENANGI PRK PERMATANG PASIR INI.INILAH JANJI KERAJAAN BN.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH