tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Sabtu, 11 Julai 2009

MANEK URAI:PAS CUBA TUTUP KELEMAHAN SENDIRI


CALON Barisan Nasional (BN) bagi Dewan Undangan Negeri (DUN) Manek Urai, Tuan Aziz Tuan Mat (kanan) beramah mesra dengan para peniaga semasa berkempen ke Pasar Laloh di Manek Urai, Kuala Krai, Kelantan, semalam. - Bernama
PERANG Poster dan bendera...Beginilah kehangatan kempen Pilihan Raya Kecil DUN Manek Urai di Kampung Sungai Sok, Manek Urai, semalam.Pas sengaja menuduh Barisan Nasional (BN) membazir wang semasa kempen Pilihan Raya Kecil Dewan Undangan Negeri (DUN) Manek Urai bagi menutup kelemahan sendiri.

Ahli Majlis Tertinggi (MT) UMNO, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata, wang dibelanjakan oleh BN bertujuan membantu penduduk di kawasan itu yang diabaikan oleh Pas sejak 20 tahun lalu.

Beliau berkata, perjuangan BN adalah untuk memastikan kebajikan dan pembangunan rakyat dibela berbanding Pas yang hanya pandai memfitnah dan melemparkan tuduhan.

"Itu bezanya UMNO dengan Pas kerana kita tidak pernah menuduh dan mencerca mereka sebagaimana mereka bercakap tentang kita.

"Jika mereka kata kita datang ke Manek Urai dengan kereta besar dan menaburkan duit yang banyak, apa bezanya pemimpin pakatan rakyat yang ke sini juga menggunakan kereta besar," katanya.

Ismail Sabri yang juga Menteri Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan itu menyatakan demikian pada sidang akhbar selepas melancarkan Koperasi Bela Rakyat Peringkat Negeri Kelantan di Kampung Sungai Sok di sini, semalam.

Beliau berkata, Pas tidak pernah berubah malah akan menggunakan apa cara sekali pun termasuk memfitnah pihak lawan semata-mata untuk mencapai kemenangan.

"Dulu dia kafirkan UMNO, samakan UMNO dengan komunis dan ajaran sesat Ayah Pin tetapi dalam Islam, kita ditegah untuk memfitnah dan mencaci orang lain.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH

Windows Live Messenger