tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Rabu, 29 April 2009

UMNO PAS:PEMIMPIN PAS BERCANGAH PENDAPAT BERHUBUNG KERAJAAN PERPADUAN.

Pas mengakui wujud percanggahan dalaman berhubung cadangan penubuhan kerajaan perpaduan dengan BN.Ketua Dewan Ulama Pas, Datuk Mohamed Daud Iraqi berkata, terdapat sebahagian pemimpin dan ahli yang bersetuju dengan perkara itu dan sebilangan lagi sebaliknya.Ada pihak yang hendak masuk campur dalam penubuhkan kerajaan perpaduan,dan ada pihak yang tidak mahu ianya berlaku.

Perkara ini berbangkit bila blog anak Nik Aziz, Nik Abduh yang menyatakan wujud kerja-kerja bodoh' dalam Pas yang mahu melihat bapanya dan Abdul Hadi bergaduh satu sama lain.Usaha itu dakwa Nik Abduh berhubung kait dengan persoalan menubuhkan kerajaan perpaduan antara Pas dengan BN.

Ketua Penerangan Pas, Mahfuz Omar bagaimanapun mahu Nik Aziz sendiri menjelaskan siapakah pembantu yang dikatakan mempengaruhi beliau dalam membuat keputusan berhubung isu kerajaan perpaduan.Siapa pembantu-pembantu yang dimaksudkan itu, harus diperjelaskan.

Bagi saya jelas bahawa dalam Pas sekarang sudah terbit perasaan mengandu domba untuk kepentingan diri sendiri dan kumpulan tertentu.Perkara kerajaan perpaduan ini sudah menjadi satu isu kerana rasanya ramai yang tidak setuju dengan cadangan HH.

RUPA RUPANYA DALAM PAS PUN ADA MUSUH DALAM SELIMUT...RENUNG RENUNGKAN LA...LU PIKIR LA SENDIRI....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH