tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Selasa, 28 April 2009

UMNO PAS:UMNO PERLU MASA DUA TAHUN UNTUK TARIK SOKONGAN MELAYU.

Pilihanrara Bukit gantang membuktikan Umno terus diterima oleh orang orang melayu.Walau pun tewas tapi undi melayu pada Umno tidak kurang malah terus naik dan ini satu petanda orang melayu menolak Pas yang dilihat tidak memperjuangkan nasib bangsa orang melayu.Dan di Dun Penanti nanti orang melayu dijangka akan terus menyokong perjuangan Umno.

Dan usaha untuk melaksanakan tugas ini akan digalas oleh Ketua Penerangannya yang baru dilantik, Ahmad Maslan .Pihak penerangan menyedari cabaran dan rintangan itu untuk mengembalikan semula sokongan orang Melayu selepas Pilihan Raya Umum Ke-12 lalu. Pada masa terdekat,ketua penerangan Umno akan menemui semua ketua penerangan di peringkat bahagian, Pemuda, Wanita dan Puteri bagi mendapatkan gambaran mengenai hala tuju UMNO masa kini.

Beliau berkata, selain sesi penerangan, ceramah, bengkel dan kursus, UMNO memerlukan lebih daripada itu bagi memastikan mereka benar-benar memahami peranan dan tugas masing-masing.Umno yakin masih mempunyai masa untuk menambah baik dan memperbaiki segala kelemahan yang ada bagi memastikan UMNO berjaya sampai ke destinasi yang dituju kelak.

Semoga usaha Umno ini akan sentiasa dirahmati ALLAH dan mendapat sokongan orang orang melayu sendiri.

PADA ORANG MELAYU RENUNG RENUNG KAN LAH ,jANGAN KITA JADI ORANG MELAYU YANG DERHAKA PADA RAJA DAN PEMERINTAH...........LU PIKIR LA SENDIRI.

Tiada ulasan:

Catat Komen

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH