tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Rabu, 27 Mei 2009

PENANTI:CALON BEBAS TERIMA PANGGILAN UGUTAN,DAN KAK MIN AKAN TERUS AKAN BUAT PENDEDAHAN LAIN,ANWAR KECUT PERUT

Bekas Ketua Wanita Parti Keadilan Rakyat (PKR) Pulau Pinang, Aminah Abdullah, berkata beliau tidak gentar dengan ancaman disaman mahupun ugutan dan maki hamun yang diterimanya berikutan pendedahannya mengenai tawaran berbentuk sogokan kepada beliau oleh dua anggota parti itu.

Sebaliknya, Aminah berkata beliau sedia membuat satu lagi pendedahan yang berkaitan secara langsung dengan Pengerusi PKR Pulau Pinang, Datuk Zahrain Mohamed Hashim, dalam masa terdekat.

"Saya nak ingatkan Zahrain supaya jangan mencabar saya. Saya nak tanya sama ada dia masih ingatkah lagi dengan peristiwa di sebuah hotel di Jawi pada 2007? Kak Min minta dia jawab dalam tempoh 24 jam dan jika tidak, Kak Min akan dedahkan kepada umum. Maruah dibayar dengan maruah," katanya kepada pemberita di sini selepas berkempen mengedar poster beliau selaku calon Bebas bagi pilihan raya kecil Penanti yang akan berlangsung Ahad ini.

Ketika diminta mengulas kenyataan Zahrain semalam bahawa PKR sedang menimbang untuk mengambil tindakan undang-undang jika beliau terus membuat pelbagai dakwaan terhadap parti itu, Aminah berkata beliau tidak akan menarik balik kenyataannya atau memohon maaf kerana beliau berada di pihak yang benar.

"Kalau nak saman, teruskanlah. Kak Min tak takut sebab Kak Min benar," katanya. Mengenai ugutan dan maki hamun yang dibuat oleh pemanggil yang tidak dikenalinya, Aminah menyifatkan orang itu sebagai pengecut kerana membuat panggilan ke telefon bimbitnya daripada pondok telefon awam.

"Kalau mereka berani, pakailah telefon yang saya boleh hubungi mereka balik. Apa nak takut pada Kak Min?" katanya.

Isnin lalu, Aminah mendakwa ditawarkan ganjaran wang tunai RM80,000 dan jawatan Yang Dipertua Majlis Perbandaran Pulau Pinang sekiranya menarik diri daripada pertandingan itu selain ditawarkan jawatan Timbalan Ketua Menteri I Pulau Pinang dan juga wang tunai RM80,000 sekiranya beliau menyertai semula parti itu jika menang pilihan raya kecil itu.

Beliau turut mengemukakan bukti rakaman perbualan beliau dengan dua anggota PKR yang didakwanya telah membuat tawaran itu di rumahnya pada 13 Mei lepas.

TERUSKAN KAK MIN....KAMI RAKYAT YANG BENCI RASUAH AKAN MEMBANTU KAK MIN DALAM MEMBONGKAR SEGALA RAHSIA PKR TERUTAMA ZAHRIN DAN ANWAR ALJUBURI....RAKYAT SEBENARNYA SUDAH MENYAMPAH DENGAN PKR YANG HANYA MENCARI KESALAHAN ORANG LAIN.KESALAHAN SENDIRI DI SIMPAN...KITA RENUNG RENUNG KAN LA....LU PIKIR LA SENDIRI....

Tiada ulasan:

Catat Komen

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH