tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Isnin, 4 Mei 2009

UMNO PAS:SIVA JANGAN BUAT HAL:IKUT APA YANG TELAH DIPERKENANKAN SULTAN

APAKAH INI SATU LAGI PERMAINAN KOTOR NIZAR DAN SPEAKER UNTUK MENGAGALKAN SIDANG DUN PERAK.SIVA TAK PERLU BANYAK SOAL DALAM KES INI KERANA RAKYAT MAKIN BOSAN DENGAN PERMAINAN HIPORKRIT NIZAR DAN SIVA.NIZAR PERLU PENTINGKAN RAKYAT DARI KEPENTINGAN DIRI DAN SEKUTUNYA.SESUNGGUHNYA RAKYAT RASA BERSALAH KERANA SELAMA INI NIZAR HANYA BERMAIN POLITIK TANPA ADA USAHA MEMPERBAIKI TARAF HIDUP RAKYAT DI KAWASANNYA.JANGAN LAH IKUT SANGAT BISIKAN SYAITAN....SYAITAN SUKA DENGAN SEGALA TINDAKAN NIZAR.RAKYAT MENGHARAPKAN KEMELUT INI SELESAI DAN TUMPUAN HARUS DIBERIKAN PADA PEMBANGUNAN NEGERI PERAK...

Speaker Dewan Undangan Negeri Perak V. Sivakumar hari ini memohon Sultan Perak Sultan Azlan Shah menimbang supaya persidangan dewan itu yang dijadual Khamis ini ditangguhkan sehingga isu siapa Menteri Besar yang sah diputuskan oleh mahkamah.

Sivakumar berkata permohonan itu dibuat dalam sepucuk surat yang dihantar kepada Istana Kinta di sini pada 11 pagi tadi.

“Saya berpendapat adalah tidak munasabah sidang DUN diadakan dalam kedudukan Menteri Besar yang masih dalam pertikaian di mahkamah,” katanya dalam satu kenyataan di sini hari ini.

Kes mengenai siapa antara Datuk Seri Dr Zambry Abdul Kadir dan Datuk Seri Mohammad Nizar Jamaluddin adalah Menteri Besar sedang dalam proses perbicaraan di Mahkamah Tinggi.

Sivakumar turut memberi alasan kebimbangan berlakunya pertelingkahan yang sukar dikawal jika persidangan dewan itu diadakan Khamis ini.

“Pada jangkaan saya kedua-dua pihak akan bertikam lidah mempertahankan pendirian masing-masing,” katanya

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH