tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Ahad, 22 Mac 2009

BN TIDAK AKAN HANCUR

Umno akan bertambah kuat selepas sahaja selesai pemilihan umno nanti.Ini lah yang menjadi kekuatan pada Umno untuk menghadapi pilihanraya kecil di Bukit Gantang ,Batang Air dan Bukit Selambau.

Dengan peralihan kuasa yang bakal diambil alih oleh DSN nanti adalah sesuatu yang sangat dialu alukan oleh seluruh rakyat agar kepimpinan yang baru ini akan memacu negara keluar dari kekalutan ekonomi global yang terus menghantui dunia.

Dengan kepimpinan yang baru nanti rakyat akan menilai kepimpinan ini melalui tiga pilihanraya kecil yang akan diadakan pada 7 april nanti.BN tidak goyah untuk menghadapi saingan walaupun parti Parkatan mengambil kesempatan dari apa yang melanda parti Umno .

Pembangkang akan menggunakan apa sahaja provokasi untuk menarik seluruh penggundi bagi menyokong segala tindak tanduk mereka walaupun ianya adalah satu fitnah untuk menjatuhkan kerajaan BN.

Dengan peralihan kuasa yang semakin hampir pembangkang semakin gelisah dan cuba pula untuk menghasut rakyat dengan menggesa Yang Dipertuan Agong menolak untuk melantik DSN sebagai PM yang baru.Ini adalah satu dakyah dari DSAI agar negara sentiasa dalam keadaan bergolak dan huru hara.

Seharusnya pembangkang cermin akan diri sendiri apakah mereka sentiasa bersih dari sebarang masaalah dalaman.Bagaimana dengan masaalah yang dihadapi oleh parti PKR dengan beberapa kes salah laku pemimpin pemimpin mereka yang saya rasa rakyat sudah tahu menilai akan kepimpinan DSAI sendiri dengan latar belakang yang amat menjijikan.

Berlainan dengan ketokohan DSN yang terkenal dengan sikap menghormati ketua dan berkat kesabaran inilah yang membawa DSN kejayaan untuk menjadi orang no satu negara ini.Berlainan dengan sikap DSAI yang sentiasa mencari kesempatan untuk menjatuhkan seseorang.

Ketiga tiga prk ini akan menjadi satu kayu pengukur kepada kepimpinan terbaru DSN untuk membuktikan bahawa pemilihan Umno adalah tepat .Dengan sokongan rakyat yang cintakan keharmonian dan kehidupan yang sempurna akan menambahkan kekuatan pada kepimpinan DSN untuk membawa perubahan pada negara untuk terus mengharungi cabaran cabaran yang bakal mendatang.

1 ulasan:

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH

Windows Live Messenger