tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Selasa, 24 Mac 2009

NIZAR CALON DARI DAP BUKAN DARI PAS

TG Nik Aziz tidak merestui nizar sebagai calon parlimen Bukit Gantang apabila DAP Perak mencadangkan nama Nizar sebagai calon dari pakatan untuk kerusi Parlimen Bukit Gantang.Apabila TG HJ HADI menggumukan Nizar adalah calon pakatan di Bukit Gantang DAP Perak berbangga kerana segala perancangan mereka sudah berhasil kerana bagi mereka Nizar lah satu satunya pemimpin melayu yang akan mengikut telunjuk mereka.

Bagi saya Nizar mewakili DAP dan bukanya mewakili PAS.Apakah tiada pemimpin yang boleh PAS ketengahkan sebagai calon .Jawabnya ada,tapi PAS takut dengan DAP kerana takut akan kehilangan kuasa.Inilah sikap PAS,bercakap Islam dengan orang melayu dan bercakap untuk semua dengan bangsa yang mahu melayu hancur ini.

Apakah layak seorang yang menderhaka pada institusi raja wajar untuk kita angkat sebagai seorang pemimpin.Apatah lagi menggadai tanah tanah melayu untuk mendapatkan kuasa.
Sebagai bekas MB yang akan sentiasa mengikut telunjuk DAP nizar akan sanggup melakukan apa sahaja arahan dari DAP walaupun terpaksa menggadai semua hak hak orang melayu.

Sememangnya layak nizar mewakili DAP kerana selama hampir setahun pakatan memerentah apa yang Nizar lakukan pada bangsa melayu?Pemimpin sebegini harus kita leburkan agar tidak menjadi duri pada rakyat.

Apakah rakyat lupa akan 'Perjanjian Pangkor II' dengan DAP yang antara isi kandungannya melarang menteri besar menyebut negeri Perak diperintah oleh lslam.(Baca disini) 'perjanjian pangkor 2.

Baca disini semasa Nizar jadi MB perak "

Pangkor II: DAP jadi penasihat Menteri Besar Melayu?


Setelah selesai dibaca saya mohon pada orang orang melayu apakah wajar kita angkat Nizar sebagai pemimpin kita.baca selanjutnya....

klik tajuk dibawah,

Pangkor II: DAP tiada hak kawal MB


MB yang lupa asal usul keluarga(klik tajuk)

Abang anggap MB Perak ibarat kacang lupakan kulit


Demi survival orang melayu dan demi menyelamatkan agama ,bangsa dan negara pilihlah dan sokonglah pemimpin yang memberi harapan masa depan dan yang tiada kaitan dengan masa silam

BARISAN NASIONAL

BARISAN NASIONAL

3 ulasan:

 1. nizar akan menjadi liabiliti kepada pas. bagus dia jadi calon, memudahkan kerja KITA.

  BalasPadam
 2. tukor ler kaler lain yop sakit amte teman nengok background mike ni

  BalasPadam
 3. http://pkrpasdap.blogspot.com

  Nizar bukan lupakan kulit, tapi macam ayam lupakan bulu...

  BalasPadam

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH