tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Jumaat, 27 Mac 2009

MUHYIDDIN MENGETUAI TENTERA UMNO MENGGEMPUR TIGA PRK

TSMY akan mengetuai bala tentera dari Umno untuk mengempur kubu kubu pakatan di tiga prk nanti.Dengan semangat selepas dilantik sebagai TPU TSMY dilihat sebagai ketua yang mampu untuk memikat pengundi di ketiga tiga pilihanraya nanti.

Dibantu oleh tiga Naib Presiden yang baru juga memberi nafas baru pada umno untuk menangkis setiap persoalan yang ditimbulkan oleh pakatan.Dengan kehadiran DSAZH yang juga timbalan perhubungan Umno negeri akan mehangatkan lagi pertembungan antara PAS dan UMNO di Bukit Gantang nanti.

Difahamkan Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi akan mengetuai pilihan raya kecil kawasan Parlimen Bukit Gantang, Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein bagi kawasan Dewan Undangan Negeri (DUN) Bukit Selambau dan Datuk Seri Shafie Apdal bagi DUN Batang Ai.

Sudah tentu bantuan dari setiap sayap Umno akan menghagatkan lagi gempuran Umno di tiga prk nanti.Disini lah khairy berpeluang merapatkan kembali barisan pemuda agar pemuda menjadi pemuda yang berani berubah demi semangat setiakawan yang menjadi moto ketiga tiga calon pemuda.

Dengan kekuatan TSMY yang dilihat tiada kelemahan untuk dikaitkan dengan dibantu oleh tiga naib yang lantang bersuara dengan bantuan tiga sayap akan menjadikan kekuatan Umno begitu ampuh untuk menyerang kubu pakatan.

SEBAGAI PENGUNDI ANDA RENUNGKAN LAH AGAR PILIHAN KITA TIDAK AKAN MERUGIKAN AGAMA BANGSA DAN NEGARA.

LU PIKIR LA SENDIRI

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH