tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Rabu, 25 Mac 2009

BUKIT GANTANG:UMNO AKAN SERANG SEBAIK SELESAI PEMILIHAN.

Umno dan BN akan menyerang pakatan sebaik sahaja selesai perhimpunan Umno.Dengan saf kepimpinan yang berintegriti, berkebolehan dan berdedikasi Umno akan menentang pengkianat bangsa untuk bersama-sama dengan rakyat Bukit Gantang untuk menguburkan pakatan yang sudah menjadi penderhaka pada institusi raja raja melayu.

Ayuh ,bangkit lah rakyat Bukit Gantang kita tentang habis habisan parti pakatan yang sudah merosakan perpaduan di Bukit Gantang dan di negara ini am nya.Jangan kita bagi ruang dan jalan pada pakatan terutama Nizar seorang penderhaka dan pengkianat bangsa.

Tindakan Pas meletakan Nizar hanyalah lebih kepada sifat membalas dendam dan bukan bertujuan ingin memberi khidmat yang baik pada masyarakat Bukit Gantang.Itulah niat pakatan dan rakyat di Bukit Gantang tidak harus dijadikan korban kepada sifat dendam mereka.Saya yakin yang rakyat Bukit Gantang tidak terpengaruh dengan dakyah pembangkang yang penuh dengan dendam kesumat.

Diharap rakyat tidak akan terpedaya dengan janji pakatan kerana dalam 11 bulan pemerentahan pakatan rakyat sudah jemu dengan janji janji pemimpin pakatan tanpa ada sebarang pembangunan yang dibawa pakatan untuk rakyat Bukit Gantang.


Insyaallah dengan barisan kepimpinan dan juga kabinet yang mungkin ada perubahan percayalah BN mampu untuk merealisasikan penduduk Bukit Gantang untuk membawa pembanguna bagi kesejahteraan seluruh rakyat Bukit Gantang.

2 ulasan:

  1. Kekawan aku, bila sebut nak pi kempen, semua nak duit dulu baru nak turun. Dia kata, kita habis duit sebab nak menangkan dia. Bila dia menang dia kaya raya. Kita juga habis duit..Betul juga..jadi semua nak kena bagi rasuah..sampai bila nak habis rasuah dalam UMNO nie??

    BalasPadam
  2. Betui.. UMNO akan serang BG selepas pemilihan untuk tambah Pau.Tak dapat PAu kat PWTC Pau kat Bukit gantang asal daun jadi duit.....
    Stop Oral sex. Respect your Wife's doa.

    BalasPadam

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH