tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Khamis, 26 Mac 2009

UMNO DIBELASAH TAPI PKR YANG REBAH

Di Bukit Gantang dan Bukit Selambau Umno dibelasah dengan secukupnya oleh tiga rakan yang dikenali Pakatan.Kiri,kanan,atas dan bawah Umno dibelasah tanpa dapat Umno nak menangkisnya.Bukan saja Umno dibelasah oleh Pakatan malah perwakilan perhimpunan Umno juga membelasah Umno.Tapi Umno tetap teguh,Umno tetap lantang,tapi pakatan yang rapuh,pakatan rebah kerana diserang.

Akhirnya tanpa Umno menyerang PKR yang rebah.TKM1 PP yang akan bersara pada 8.4.2009 nanti rupanya sudah ditahan oleh SPRM bagi membantu siasatan berhubung dakwaan rasuah melibatkan syarikat kuari.

ADUN PKR itu dalam perjalanan ke Singapura .Kenapa nak ke Singapura?Mungkin juga nak berbelanja disana(mungkin juga...sejak jawat TKM1 manyak yang masukkkkk) atau bosnya menyuruh bersembunyi disingapura dulu.Kan DAP dan PAP ibarat anak dan bapak mana kita tahu.

Jadi sekarang siapa yang rasuah,Umno atau PKR,LU PIKIR LA SENDIRI

Awas pakatan...Umno akan datang ke Bukit Gantang,Bukit Selambau dan Batang Air dengan hulubalang hulubalang yang akan merebahkan pakatan .

1 ulasan:

  1. Sekarang masalah persepsi....Kalau KJ masyarakat Malaysia anggap dan disahkan oleh Lembaga Disiplin Umno sendiri bahawasnya KJ bersalah politik wang dan RASUAH.... camna nak jadi pemimpin negara???? Cakap lain..bikin lain ni !!!!

    BalasPadam

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH