tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Rabu, 25 Mac 2009

BUKIT GANTANG BUKIT SELAMBAU UMNO DATANG PAKATAN SASAU

Belum lagi penamaan calon nampaknya pakatan sudah menabur perbagai fitnah kepada seluruh pengundi di Bukit Gantang dan Dun Selambau.Pakatan menuduh pemimpin umno rasuah,malaysia negara polis ,sprm tak telus,hakim mengikut telunjuk kerajaan dan bermacam macam fitnah yang disogokan dikedua dua kawasan terbabit.

Tungguuuuu sahaja kedatangan umno sebaik selesai perhimpunan nanti.Umno bukan parti penderhaka tapi umno parti yang akan mempertahankan institusi raja raja(baca disini),umno bukan parti celaka,tapi celakalah pakatan yang pemimpinnya penuh dengan keruntuhan akhlak dan moral(baca disini)

Umno bukan parti yang takut untuk menyingkir pemimpinnya yang rasuah tapi pakatan akan bela manusia manusia yang durjana ini.Umno bukan perkauman tapi pakatan akan sanggup menghancurkan bangsa demi kuasa.(baca disini)

Orang Melayu perlu berdiri teguh di belakang Raja-raja Melayu dalam berhadapan dengan ancaman ‘samseng politik’ ini. Kita tidak boleh bertolak-ansur dengan samseng politik yang angkuh dan mahu kita semua tahu bahawa orang tidak berani mengambil tindakan ke atasnya.

Pemimpin pemimpin pakatan akan lakukan apa sahaja demi untuk mendapat kuasa .Mereka akan menjadi talam dua muka bila satu satu isu terutama melibat kan puak puak didalam pakatan sendiri.

Sebelum bangsa melayu hilang kekuatan nya marilah kita bersatu dan menentang siapa sahaja yang berani mengganggu gugat kedaulatan bangsa melayu.Takan melayu hilang didunia.(bersatu demi islam)

Anwar adalah petualang negara yang sanggup menghina raja raja dan bangsa sendiri demi kepentingan politik sempitnya.

Insyaallah umno akan datang ke Bukit Gantang dan Dun Bukit Selambau dengan membawa satu harapan bahawa umno tidak sesekali mengadai maruah orang orang melayu hanya untuk mencapai cita cita politik.Umno akan datang sebagai pejuang yang akan mempertahankan dan memertabatkan bangsa melayu dari disisih dan dipijak agar menjadi satu bangsa yang cemerlang gemilang dan terbilang.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH

Windows Live Messenger