tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Rabu, 18 Mac 2009

Saya mohon maaf: Ali Rustam

Saya mohon maaf kepada penyokong saya kerana tak dapat tunai dan meneruskan hasrat mereka," kata Datuk Seri Mohd Ali Rustam mengenai reaksi kepada penyokongnya yang inginkan beliau bertanding jawatan Timbalan Presiden Umno.

Dalam sidang akhbar di kediaman rasminya di Seri Bendahara, pagi tadi, selepas beliau dilarang bertanding jawatan Timbalan Presiden Umno oleh Lembaga Disiplin, semalam, Ketua Menteri Melaka itu yang kelihatan tenang berkata, harapannya agar Majlis Tertinggi (MT) Umno akan menerima rayuannya.

Ditanya sejauh mana harapan terhadap rayuan yang akan dikemukannya hari ini, beliau berkata: "Saya harap ia dapat diterima.

Mengenai kedudukannya sebagai Ketua Menteri Melaka, beliau mengucapkan terima kasih kepada kepercayaan yang diberi oleh kepemimpinan tertinggi parti untuk terus memegang jawatan itu.

Datuk Seri Mohd Ali Rustam tetap dengan pendirian beliau tidak bersalah dan akan kemuka rayuan kepada Majlis Tertinggi (MT) Umno hari ini berhubung tindakan Lembaga Disiplin melarangnya bertanding Timbalan Presiden Umno.

Bercakap dalam sidang akhbar di kediaman rasminya di Seri Bendahara, jam 8.15 pagi ini, Naib Presiden Umno yang juga Ketua Menteri Melaka itu berkata, beliau menerima dengan hati terbuka keputusan Lembaga Disiplin Umno semalam.

"Saya tegaskan saya tak bersalah. Saya harap rayuan saya dapat diterima MT yang bermesyuarat hari ini dan harap saya dapat meneruskan hasrat untuk bertanding.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH