tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Selasa, 5 Mei 2009

UMNO PAS:AMARAN PADA SEMUA DUN PERAK TERUTAMA NIZAR DAN SEKUTUNYA.

Semua Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Perak hari ini diberi amaran supaya tidak membawa penyokong atau menggalakkan orang ramai berhimpun ketika persidangan Dewan Undangan Negeri (DUN) berlangsung, Khamis ini.

Ketua Polis Perak, Datuk Zulkifli Abdullah berkata, amaran itu dikeluarkan kerana pihaknya menerima maklumat terdapat pemimpin parti tertentu mengajak orang ramai berhimpun pada hari berkenaan.

Sudah tentu ingatan ini ditujukan pada pembangkang yang sengaja ingin melihat keadaan huru hara dan Nizar akan menyatakan ini tindakan rakyat yang tidak senang dengan kerajaan Zambry.Nizar harus dipersalahkan sekiranya ada lagi rakyat yang menghalang dan baring di tengah jalanraya hanya kerana rasa tidak puas hati.

Seruan yang sama juga didapati di laman-laman blog tertentu serta media alternatif. Inilah angkara tidak mahu berfikir panjang dan yang tahu hanya membuat kacau dan huru hara.Justeru, polis memberi amaran perhimpunan tanpa permit adalah haram dan menyalahi undang undang.

Zulkifli berkata, pihaknya telah memanggil semua ADUN atau wakil semua parti untuk membincangkan mengenai perkara tersebut di Ibu Pejabat Polis Kontinjen Perak hari ini.Bagaimanapun, pihaknya berasa dukacita apabila wakil parti DAP tidak turut serta dalam perjumpaan itu walaupun telah dijemput.

DIHARAP,SIDANG DUN NANTI AKAN BERJALAN DENGAN LANCAR TANPA ADA SEBARANG KEADAAN YANG TIDAK DIINGINI....SEMOGA PAS DAN PARTI PEMBANGKANG LAIN JANGAN ROSAKAN DEMOKRASI NEGARA...IKUT LAH UNDANG UNDANG DAN HORMATI RAKYAT YANG CINTAKAN KEDAMAIAN...KITA RENUNG RENUNGKAN LA....LU PIKIR LA SENDIRI.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH