tengok bola disini

Rakan seperjuangan

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

SAPA NAK HUBUNGI ANWAR

LU ORANG PIKIRKAN LA

LU ORANG PIKIRKAN LA

INI LAH PEROSAK BANGSA

INI LAH PEROSAK BANGSA

SAMA TAK?

SAMA TAK?

PEROSAK BANGSA

PEROSAK BANGSA

Selasa, 5 Mei 2009

UMNO PAS:PAS HARUS BERTAUBAT KERANA JAJA FITNAH

Pas harus bertaubat kerana menabur fitnah dengan menyatakan Zambry menggunakan bomoh untuk menjampi kerusi Speaker.Ini satu Fitnah yang sengaja direka untuk memalukan Zambry.Pas harus sedar Fitnah adalah lebih bahaya dari membunuh.Sebagaimana dinyatakan Zambry beliau tidak akan bertoleransi dengan tuduhan-tuduhan liar yang dibuat oleh Khalil melalui laman blognya.

Pas harus sedar ,tiada gunanya kita menggunakan bomoh,Kalau Zambry menggunakan bomoh sudah lama Nizar dan sekutunya tidak akan berkemampuan untuk menandingi Zambry walau kemana saja Nizar bawa mahupun ke mahkamah.

Boleh dikatakan ini satu tindakan yang bodoh kerana orang yang membuat tuduhan pun tidak dapat membuktikan tuduhannya.Bagi saya takut takut mereka yang menggunakan syaitan untuk menhancurkan kerajaan Zambry,tapi akhirnya syaitan makan tuan kerana tak pandai menjaga syaitan.Dari apa yang dipahamkan Pas memang berkait rapat dengan syaitan bila TGNA sendiri menyatakan perkara ini.Dan kerana itulah rakyat yang waras boleh menjadi hilang ingatan apabila menyertai perhimpunan Pas.Selalunya penyokong Pas ini akan bertindak liar ibarat tidak kenal mana baik dan mana buruk.

Saya melihat perkembangan terbaru ini sebagai tindakan terdesak pihak pembangkang untuk mengapi-apikan perasaan rakyat agar memberontak dan mengganas seperti masa Nizar derhaka pada Sultan tempohari.

Pada puak puak Pas yang memfitnah Umno....Umno tidak sesekali mengadai Islam hanya kerana mahukan berkuasa.Sekiranya Umno menggunakan khidmat bomoh ,saya cukup pasti yang Nizar tidak akan menang di Bukit Gantang Dan Pkr juga menang di Bukit Selambau.Apakah Umno menggunakan bomoh,Mungkin juga tuduhan Pas pada Umno ini kerana mereka sendiri yang menggunakan khidmat bomoh dengan harapan dapat memenangi satu satu kerusi.Akhirnya Umno juga yang tewas dan apakah sekiranya Umno menggunakan bomoh kenapa Umno gagal dalam PRK.

Pada pembangkang dan Pas janganlah gunakan punggung untuk berfikir..gunakan otak untuk berfikir kerana bila menggunakan punggung untuk berfikir inilah jadinya...perkara yang karut menjadi kebenaran.

Pada Nizar dan seluruh ahli Pas yang menjaja fitnah,sedarlah wahai penabur fitnah....ALLAH akan balas segala fitnah yang dilemparkan pada Zambry mahu pun pada Umno BN.

TERBUKTI PEMBANGKANG SUDAH KEHABISAN CARA UNTUK MENUMBANGKAN UMNO DAN RAKYAT TAHU MENILAI MANA YANG BENAR DAN MANA YANG DIREKA REKA CERITA BODOH.BAGAIMANA PEMBANGKANG TELAH MENGHERET MUFTI DENGAN BERBAGAI CACI MAKI YANG TAK SEPATUTNYA DILAKUKAN OLEH KITA SESAMA UMAT ISLAM.TAPI KERANA INGIN MENGEJAR KUASA PERKARA TERLARANG OLEH ALLAH SWT SUDAH DIANGGAP HALAL BAGI MEREKA.

AKAN ADA LAGI TOHMAHAN TOHMAHAN MENJELANG 7 MEI NANTI DAN UMNO YAKIN YANG UMNO DIPIHAK YANG MENJULANG KEBENARAN DAN PEMBANGKANG MENEGAKAN KEMUNGKARAN....KITA RENUNG RNUNG KAN LA......LU ORANG PIKIR LA SENDIRI

http://abangtuah.blogspot.com/2009/05/bullshit.html

http://suaramelayubaru.blogspot.com/2009/05/sudah-lama-nizar-muntah-darah-jika.html

http://malaysiaheaven.blogspot.com/2009/05/pembangkang-guna-bomoh-agama-untuk.html

http://brokenthecode.blogspot.com/2009/05/anwar-ibrahim-kaki-bomoh-isu-bomoh.html

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SILA ULAS APA YANG ANDA BACA

PERDANA MENTERI MALAYSIA

PERDANA MENTERI MALAYSIA
YAB DATO SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Timbalan Perdana Menteri

TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA

NEGARAWAN TERULUNG

NEGARAWAN TERULUNG

ShoutMix chat widget

CHATROLL KAMALFARSYA

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Jumlah Paparan Halaman

BLOG SARAWAK

BLOG PEMBANGKANG

Catatan Popular

SABDA HADIS

Rasullullah S.A.W. bersabda yang bermaksud: "Sesungguhnya apabila seorang manusia itu melaknat sesuatu, maka laknatnya itu akan naik ke langit lalu pintu akan ditutup supaya ia tidak dapat naik. Kemudian laknat itu akan turun ke bumi lalu pintu bumi tertutup dari dimasuki. Laknat itu mencari jalan kiri dan kanan lalu ia tidak menjumpai jalan haluan. Lalu laknat itu kembali kepada orang yang dilaknat, sekiranya orang itu memang layak dilaknat maka laknat itu akan terkena padanya. Sekiranya dia bukan ahli yang layak menerima laknat maka laknat itu akan kembali kepada orang yang melaknat itu semula." Riwayat Abu Daud

Huraian

1. Maksud laknat itu ialah jauh daripada rahmat Alllah S.W.T. kerana kemurkaanNya.

MARI MEMBACA AL QURAN

CELIK AL-QURAN
Kepada kaum Muslimin & Muslimat, yg ingin belajar mengaji atau mendalami tajwid secara percuma, sila klik disini, insyaallah semoga kita semua menjadi umat Islam yg celik AlQuran serta diberkati oleh Allah

AsmaulHusna

Photobucket

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)

JANGAN MEMBERI (LAPORKAN)
JANGAN TERIMA (LAPORKAN)

Bank islam online

ZAKAT

ZAKAT
bayar secara online

KIBAR JALUR GEMILANG

Berkibarlah dikau di bumi bertuah

NEGARA MALAYSIA

YANG JAUH DAN DEKAT SINGGAH